lake forumasice...

laka devojka...

• Ukupno glasova
    13
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Indeks punoće tela BMI = 23,0 kg/m2 (normalna težina).
Površina tela BSA = 1,90 m2.
Vaša idealna težina je .... 4kg manja od onoga sto imate :D
Indeks punoće tela (body mass index - BMI) ukazuje na to koji deo vaše telesne težine čine masnoće.
Za dobru liniju održavajte vaš BMI između 18,5 i 25.

Indeks punoće tela BMI = 23,0 kg/m2 (normalna težina).
Površina tela BSA = 1,90 m2.
Vaša idealna težina je .... 4kg manja od onoga sto imate :D
Indeks punoće tela (body mass index - BMI) ukazuje na to koji deo vaše telesne težine čine masnoće.

heh... a meni za idealnu tezinu fale 4 kg. aj mi dash...:Dbitno je da smo normalne...:mrgreen:

ma, zayebavam se... shta ti radish?
ne razumes..
ti si trebala da kazes...ne kapiram,zasto se dimim?
a ja sam trebao..pa neko te je lose ugasio..
pa opet ti...opet ne kapiram??
i onda ja...pa hteo sam da kazem da si ti ugashena pljuga..razumes,i to lose ugashena,ono...dimish se jos pomalo :grin:

ali...posto si mi minirala akciju svojim neocekivanim odgovorom fora se ne vazi,tako da nastavljamo sa laznim prijateljstvom do sledece zgode :grin:
shta ti radish?
evo surfujem malo po internetu :bye:

ne razumes..
ti si trebala da kazes...ne kapiram,zasto se dimim?
a ja sam trebao..pa neko te je lose ugasio..
pa opet ti...opet ne kapiram??
i onda ja...pa hteo sam da kazem da si ti ugashena pljuga..razumes,i to lose ugashena,ono...dimish se jos pomalo :grin:

ali...posto si mi minirala akciju svojim neocekivanim odgovorom fora se ne vazi,tako da nastavljamo da glumimo lazno prijateljstvo do sledece zgode :grin:

evo surfujem malo po internetu :bye:

u shto mi krivo shto ti propala fora sad...:neutral: lazem, naravno...:mrgreen: al zato jedva chekam sledecu zgodu...:bye:

pa zna se kako ide... evro i po ziva mera... :D salim se... nego, kad smo vec kod toga... zato ja volim onaj prelazak iz jeseni u zimu... a obicno bude neko blato... a mi svi naioruzani sa nozevima i sa dobrom voljom... i, onda uvek ide: o, komso... jel si se umorio? treba pomoc? a komsa kaze: treba... da mi pomognes da popijem pivo... aj, pa da si ti meni ziv i zdrav...

Indeks punoće tela BMI = 16,5 kg/m2 (mršava osoba).
Površina tela BSA = 1,60 m2.
Vaša idealna težina je 64 kg

Kupujem 14 kila salceta?

Evo ja cu da ti ubacim par kg samo reci! :mrgreen:

ndeks punoće tela BMI = 27,8 kg/m2 (gojazna osoba).
Površina tela BSA = 2,10 m2.
Vaša idealna težina je 74 kg.

Aman bre ovde svi kanda normalni ili mrsavi, a sta cemo mi gojazni!
bem ti test, ovo nista nije tacno s onom idealnom tezinom izgledao bi ko da sam se upravo doselio iz Etiopije!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back