laka devojka???

Ajd ovako: Sve ono sto radis zato sto je to tvoja svjesna odluka, proistekla iz tvojih zelja i potreba, sasvim je ok, pod uslovom da si spremna i da snosis eventualne posljedice...
Kada to raskrstis sa sobom, neces imati pitanja ove vrste, jer ces u krevet sa nekim odlaziti onda kada to zaista TI ZELIS, a ne kada i kako se to od tebe ocekuje... Ili mislis da se ocekuje...

E ovo ti je pametno :)

prazna slama opet...laka je ona sto nece sest meseci ko da joj je pozlacena,pa onda i kad resi izigrava majku terezu u krevetu,misleci valjda da ce je voleti vise a ne da ce je varati, prirodno na svakom cosku, :worth:

Ajd ovako: Sve ono sto radis zato sto je to tvoja svjesna odluka, proistekla iz tvojih zelja i potreba, sasvim je ok, pod uslovom da si spremna i da snosis eventualne posljedice...
Kada to raskrstis sa sobom, neces imati pitanja ove vrste, jer ces u krevet sa nekim odlaziti onda kada to zaista TI ZELIS, a ne kada i kako se to od tebe ocekuje... Ili mislis da se ocekuje...

Gazdo - dosadna si - sta posle ovoga jos pametno reci?!

(slihtara - ali neopevana...) :mrgreen:

svaka bez sa diplomom nema pravila al ebes to ako ce biti majka moje dece i da mi trosi vise no sto ja mogu da zaradim ....bolje da se ne zenim milsim kluni i ja smo isti samo sto on ima mnogo para al ja imam veci dick 8) bar nisam hohstapler-ka ni prodan-a dusha a sad sto je srbija ovakva posledica ne tako davnih bombardovanja i upadanje u tudje zemlje :roll:

....Ciganka mi gledala u dlan,
Al' ne vide tebe Slavice,
Ništa mi na dlanu ne vide,
Eh! Što ne skidoh rukavice!

Dušu si mi moju ranila,
Mog si oka bila zenica,
al' čim je onaj dotero BMW,
polegla si kao pšenica!

O, da ti jebemve, i ostalo sve,
za mnom ti si kasala,
ali čim si stasala
za drugog si glasala...