laka devojka???

vala, izučismo sve ovo pošteno.
al sad nema više frke.

čim me neko pita:

da li su sve žene spomzoruše?
kada se žena smatra lakom?
anal, da ili ne?
da li su polovi ravnopravni?
kako ga uhvatiti u prevari?
gutati ili ne?
i još sijaset drugih pitanja, ja istresem odgovor iz rukava na keca =D

laka.jpg

Laka je devojka:eek:

Ako se smuvam sa deckom prvo vece..... da li to znaci da sam laka? Mis'im, meni ono femkanje bas bzv.. ako ti se osoba dopala i ako ste se nasli, sto da ga vuces tu dve nedelje???

Kad je uopste devojka >> laka??

ako se smuvas sa deckom prvo vece, to znaci da ti se mnogo svidja. E , a ne valja da on zna da mu se mnogo svidjas, jer onda gubi interesovanje, kao.
Moras malko da se femkas...
:) I tako, ima puno pravila, tamo gde ne bi trebalo da se postavljaju.
Ponasati se u skladu sa svojim osecanjima, ja u to verujem, i verujem u iskrenost u svakom postupuku , pa kud god me to odvede. Bas me briga.

vala, izučismo sve ovo pošteno.
al sad nema više frke.

čim me neko pita:

da li su sve žene spomzoruše?
kada se žena smatra lakom?
anal, da ili ne?
da li su polovi ravnopravni?
kako ga uhvatiti u prevari?
gutati ili ne?
i još sijaset drugih pitanja, ja istresem odgovor iz rukava na keca =D
Ne znam za tebe, al' ja sam najbolje naučila o brčkanju po mobilnom. Mada, OK, i anal je žestoka konkurencija :think:

Ajd ovako: Sve ono sto radis zato sto je to tvoja svjesna odluka, proistekla iz tvojih zelja i potreba, sasvim je ok, pod uslovom da si spremna i da snosis eventualne posljedice...
Kada to raskrstis sa sobom, neces imati pitanja ove vrste, jer ces u krevet sa nekim odlaziti onda kada to zaista TI ZELIS, a ne kada i kako se to od tebe ocekuje... Ili mislis da se ocekuje...

pa ako ti je stalo da od svega nesto bude (a ne samo sex) ne zelis da te pogresno shvate a istovremeno zelja ti se budi...jasno je da, ako je neiskusna, ima dileme...definitivno nije prirodno tek tako s nekim otici u krevet i mislim da to o nije dobra osnova za vezu...bliskost treba da se gradi postupno pa nek traje par dana ili par meseci, nebitno....

pa ako ti je stalo da od svega nesto bude (a ne samo sex) ne zelis da te pogresno shvate a istovremeno zelja ti se budi...jasno je da, ako je neiskusna, ima dileme...definitivno nije prirodno tek tako s nekim otici u krevet i mislim da to o nije dobra osnova za vezu...bliskost treba da se gradi postupno pa nek traje par dana ili par meseci, nebitno....
Naravno da je neiskusna, zato i treba da prvo podje od sebe i nauci da se zalaze za svoje zelje i potrebe, a ne da zavisi od volje druge strane...

A bliskost moze da bude i stvar trenutka, ako se dvoje prepoznaju... I uhvate taj trenutak...

Back