*Millichizza*
Zainteresovan član
- Poruka
- 347
ex sad?? pa zar sam ti licio na nekog raspalog matorca???![]()
Ma kad si poceo s tim "doziveces da malo porastes" i tim forama, prepadoh se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ex sad?? pa zar sam ti licio na nekog raspalog matorca???![]()
Ma kad si poceo s tim "doziveces da malo porastes" i tim forama, prepadoh se![]()
sto bre??? nisam valjda bas toliko strasan???![]()
Da, nažalost, ali nadajmo, nadajmo se da će shvatiti jednog dana.
Ma oni koji danas ne mogu da shvate da postoje drugaciji ljudi ti su duboko u ''drustvenoj zabokrecini'' i ne moraju ni da shvate.samo zanjih ne valja![]()
Pre svega termin lajavost tesko da ima veze sa "iznosenjem svog stava bez obzira na posledice".
To je osobina koja se pripisuje pojedincima koji non stop brbljaju, da ne kazem lupaju glupost ( otd lajanje kao uporedba sa lavezom tj neartikulisanim zvucima zivotinja).
Tako da ....
Pa dobro, bice proglasena.
Mogla bih ja sada reci da ne volim rome koji prose po ulici a pored mene stoji rom te ce me jos proglasiti rasistom - a to nisam.
Lako je proglasiti nekoga necim no time mozes dupe obrisati jer to ne mora biti cinjenicno stanje.
Kazes da je lajavost kada izneses neki stav koji vredja druge? Ok, ja kazem da su iz mog iskustva sve plavuse glupe te se nepoznata plavusa pored mene uvredi?
Pa to je njen problem. Ja imam pravo da iznesem svoje iskustvo u vidu stava. To je moje pravo, demokratija druze.
To o cemu ti govoris je bezobrazluk iliti neosecajnost prema tudjoj licnosti - ne lajavost.
bravo legendo...sada si im objasnila sve dileme u vezi ove temesvaka cast
Meni je lajavost kad neko laprda non stop, ne zatvara usta a nishta pametno iz njih da izadje...