Lager za dopisivanje

slucajno nabaso na ovaj tekst i zastao
https://blog.vecernji.hr/imate-li-lager-za-dopisivanje-9348
delimicno sam se prepozno medjutim ako je tako koliko onda jedna zenska osoba ima kontakata na tom lageru?

Увек имају нешто са стране, било као могућност, помисао или нешто што се упражњава паралелно са званичном причом.
Ако кажу да немају, лажу.

mislim da tema nije o tim dopisivanjima :lol:

Nisi pratila moje pisanije . Ženu koju sam prvu spomenuo upoznao sam na sajtu za upoznavanje . Udovica koja je imala odličan
brak a onda joj muž naglo umro od moždanog udara . Poslije nekog vremena se uplašila da će starost dočekati sama sa malom
penzijom . Upoznali smo se odmah poslije njenog registrovanja . Poslije mjesec dana je htjela zbrisati sa sajta jer su joj se javljali
uglavnom kreteni . I ja tek došao na taj sajt jer sam došao sa nekog drugog sajta razočaran nekom Ljiljom iz Leskovca .
I ova se zvala Ljilja a na pomen Leskovca mi kaže da je i ona rođena u Leskovcu i tako krene priča koja traje već duže od
četiri godine .

Nisi pratila moje pisanije . Ženu koju sam prvu spomenuo upoznao sam na sajtu za upoznavanje . Udovica koja je imala odličan
brak a onda joj muž naglo umro od moždanog udara . Poslije nekog vremena se uplašila da će starost dočekati sama sa malom
penzijom . Upoznali smo se odmah poslije njenog registrovanja . Poslije mjesec dana je htjela zbrisati sa sajta jer su joj se javljali
uglavnom kreteni . I ja tek došao na taj sajt jer sam došao sa nekog drugog sajta razočaran nekom Ljiljom iz Leskovca .
I ova se zvala Ljilja a na pomen Leskovca mi kaže da je i ona rođena u Leskovcu i tako krene priča koja traje već duže od
četiri godine .
ja sam jednu takvu iskuliro,isto joj umro muz al ostavio sestoro dece
njoj je trebala instant zamena...

Не би ти бела дана видео да си се у то увалио, избегавај самохране мајке. Мени је двапут нуђен посао очуха пре него што је секс и постао тема.
Кад је у невољи, жена врло рационално мисли и не масира много романтиком. Било би и акције, али ја да неком млатимудоњи одгајам децу, пре ћу набавити пса.

Htjeli bi ičke al da prođu što jeftinije a tvrdimo da su žene veći materijalisti .
Najveća mi je fora kad se neko plaši da mu uzmu novce koje nema .:)

ako nemas novce imas vreme a to neki valorizuju vise nego klasicnu satnicu ili dnevnicu
kad ti neko kaze tvoj sat vredi tipa 5 eur sta da mu kazes,kupi te za 5 eur po sati ybg
a kad ti neka okupira svo vreme tu si se vec prodo skroz na skroz

ako nemas novce imas vreme a to neki valorizuju vise nego klasicnu satnicu ili dnevnicu
kad ti neko kaze tvoj sat vredi tipa 5 eur sta da mu kazes,kupi te za 5 eur po sati ybg
a kad ti neka okupira svo vreme tu si se vec prodo skroz na skroz

Kad žena ima dijete ima i legitimaciju . Pametno i fino odgojeno dijete je najbolja preporuka za mamu .
Ne vidim problem da odgajam dijete koje je neko drugi napravio jer hranim i psa a nisam ga ja pravio .
Ovo za vrijeme ne razumijem . Ne krade mi vrijeme neko sa kim mi je prijatno .

Lager je stvarno preteška reč za ono što se inače dešava među ljudima, jer komunikacija treba nesmetano da teče.
ali ovi moderni izrazi danas stvarno zvuče uvredljivo mada suštinski opisuju stvari.

- - - - - - - - - -

Kad žena ima dijete ima i legitimaciju . Pametno i fino odgojeno dijete je najbolja preporuka za mamu .
Ne vidim problem da odgajam dijete koje je neko drugi napravio jer hranim i psa a nisam ga ja pravio .
Ovo za vrijeme ne razumijem . Ne krade mi vrijeme neko sa kim mi je prijatno .

bravo za komentar

- - - - - - - - - -

njoj je trebala zamena u nekoliko primeraka. šestoro dece u 21. veku, moj bogo.....:eek:

Back