Lagendajk: rješenje statusa Kosova uslov za ulazak Srbije u EU

Kosovo je sporedna stvar tako dugo dok je kao takvo van EUa:!:!:!:...a ako si dozvolite:arrow: (a uz patriJotsku pamet poput tvoje) to bi se moglo i dogoditi:rolll:...da Kosovo uđe pre vas u Eu i da vas blokira za ulazak u EU tako dugo dok je ne priznate....jel to želite:!::?:...il stvarno mislite ostati ostrvo unutar Evrope:?:...ma šta ste vi patriJote umislili si da je Srbija Švicarska? :dash::dash:pa da si može dozvoliti da ostane izvan EUa...dakle Srbiji bi trebao biti prioritet da uđe u EU kao što je to bio i jeste i svim ostalim evropskim zemljama sem Švice i još nekih skandinavskih (sa kojima se nemožete ni u ćem meriti:!::!::!:

ja to nisam rekao toop i gloop nije isto:cool:

eto opet lažeš ko ker :arrow: http://www.kosovothanksyou.com/
21 od 27 a to nije 90 posto:rtfm: ili ti matematika nije bila jača strana u školi:dash::dash:
jesi uopšte išao u školu?:hahaha:

lisabonski ustav je propao samo zato jer ga jedna zemlja (Irska) nije poduprla (nakon što je narod na referendumu rekao NE)

tako će i što se tiće Kosova bit...Slovačka, Grčka i Španija su kontra toga

ajmeee ...kraj diskusije sa tobom...ti si :otkacio: skroz na skroz:hahaha::hahaha::hahaha:

lepa mi ta boja...imaš nešto protiv!? onda prvo onim teletabisima u SRSu reci da promene boju na zastavi SRSa jer su identične:mrgreen:
a ja lepo stavio tu boju da me vi radikali bolje razumete...
....ajme a ti i dalje ništa nekapiraš...mora da si daltonist:mrgreen::hahaha::hahaha::hahaha:

ALO RETKO GDE SAM JA IZJAVIO DA SAM RADIKAL :rtfm:
POSTO SI TOLIKO DOBAR U NALAZENJ LINKOVA NADJI MI GDE SAM JA REKAO DA SAM RADIKAL :rtfm::rtfm:

DALJE NECU KOMENTARISATI SAREENI LEPTIRICU NII CITATI,JER SI ISPAO GLOOP KAO PLAFON :hahaha::hahaha:

ALO RETKO GDE SAM JA IZJAVIO DA SAM RADIKAL :rtfm:
POSTO SI TOLIKO DOBAR U NALAZENJ LINKOVA NADJI MI GDE SAM JA REKAO DA SAM RADIKAL :rtfm::rtfm:
:dash:
znači ipak si pročitao do kraja moj post:mrgreen::rotf::rotf::rotf:
ajd sad još par puta pročita:rtfm::rtfm: (po mojoj računici minum pet puta) postoji mala verovatnoća da ukapiraš poentu mog posta:idea::think:...a pogotovo prvog dela:idea::whistling:

:dash:
znači ipak si pročitao do kraja moj post:mrgreen::rotf::rotf::rotf:
ajd sad još par puta pročita:rtfm::rtfm: (po mojoj računici minum pet puta) postoji mala verovatnoća da ukapiraš poentu mog posta:idea::think:...a pogotovo prvog dela:idea::whistling:

naravno da nisam procitao do kraja.............ono malo sam primetio.

nego rekoh ti nemam sta da citam jer di ispao toliki gloopson da te ne vredi komentarisati........KOSOVO U EU :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

TVOJ POST ONDE GDE PISE DA LAZEM NIJE 9/10 NEGO 21 OD 27 I DA PO TOME STOJIM LOSE SA MATAMATIKOM :rotf::rotf:

AJDE BRE NESRECNICE KAKO TE NIJE SRAMOTA DA TOLIKO PUTA ISPADNES GLUP.:mrgreen:
ILI JOS NE KAPIRAS...........I UDOSTOJI SE DA PISES OBICNIM SLOVIMA,AKO SI NAJGLOOPLJI NISI POSEBAN :rtfm::mrgreen::rtfm:

.
jost_lagendajk_210.jpg
[/QUOTE]

ovaj bas ima siptarsku facu,nesto mi je tu sumnjivo

Back