hello_world
Ističe se
- Poruka
- 2.714
joj a shta bude s carsafima te fleke se tehsko skidaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nemlada_i_neukusna:Jesam li pisala vec o tome kada sam prochitala kako cete mushkarcu pruziti extra osecaj u dudlanju ako napunite usta pirinchem .. i ne bilo mi teshko ... kad poche da ispada pirinach, ne znam shta pre da hvatam, drz` kitu, vataj pirinach, bar da je bio obDaren pa da progutam .. i nishta, posle je radio usisivach.

bar da je bio obDaren pa da progutam ..

...pa ovo i jeste lagana vocna tema...nemlada_i_neukusna:glavic ko jabuka ..![]()

samo da ponovim, dobro zvuci 
ja imam drugacije afrodizijake. i prevazilaze obicnu ljudsku mastu

Citat:
Original postavio nemlada_i_neukusna
glavic ko jabuka ..
...pa ovo i jeste lagana vocna tema...

nemlada_i_neukusna:Jesam li pisala vec o tome kada sam prochitala kako cete mushkarcu pruziti extra osecaj u dudlanju ako napunite usta pirinchem .. i ne bilo mi teshko ... kad poche da ispada pirinach, ne znam shta pre da hvatam, drz` kitu, vataj pirinach, bar da je bio obaren pa da progutam .. i nishta, posle je radio usisivach.
Profimare:Evo stigla "nemlada i neukusna", najbolja drugarica ili cak sestra vesele zene beogradske... sad kad procveta forum...

Kako nema... nije banovana, nik je tu... pojasninemlada_i_neukusna:ProfiMare .. nisi u toku ... nema vishe nicka v_z_b

nema tebi pomociNovaIsta:hoce neko da mi objasni ko je veseo a ko je mlad i neukusan????? i gde je ko???