Lagana voćna tema

Jesam li pisala vec o tome kada sam prochitala kako cete mushkarcu pruziti extra osecaj u dudlanju ako napunite usta pirinchem .. i ne bilo mi teshko ... kad poche da ispada pirinach, ne znam shta pre da hvatam, drz` kitu, vataj pirinach, bar da je bio obaren pa da progutam .. i nishta, posle je radio usisivach.

nemlada_i_neukusna:
Jesam li pisala vec o tome kada sam prochitala kako cete mushkarcu pruziti extra osecaj u dudlanju ako napunite usta pirinchem .. i ne bilo mi teshko ... kad poche da ispada pirinach, ne znam shta pre da hvatam, drz` kitu, vataj pirinach, bar da je bio obDaren pa da progutam .. i nishta, posle je radio usisivach.
:lol: :lol: :lol:

nemlada_i_neukusna:
Jesam li pisala vec o tome kada sam prochitala kako cete mushkarcu pruziti extra osecaj u dudlanju ako napunite usta pirinchem .. i ne bilo mi teshko ... kad poche da ispada pirinach, ne znam shta pre da hvatam, drz` kitu, vataj pirinach, bar da je bio obaren pa da progutam .. i nishta, posle je radio usisivach.

Dobio jednom sa ustima punim ledene vode, drugi put sa shampanjcem, ali pirinach mi josh nije pao na pamet....

Usput, posle sex-a natopite peshkir vrelom vodom, ocedite ga i njime prekrijte njegovog mishkonju, pashce u nesvest....Tip for today....

Back