Lada Priora

Taj novac sigurno vredi,jos kada se tome doda prilicno jeftino odrzavanje to je pravi auto za Srbiju.U poredjenju sa Yugo Puntom Lada Priora je pravi auto.
Imao sam Nivu koju sam novu kupio 2003 god vozio sam je 80 hkm i nije me svo odrzavanje (kvarova osim trivijalnih sitinica nije bilo) koliko me je sada izasao veliki servis za Freelandera.

Doduše ni goriva ti Freelander ne potroši za 20k koliko Niva za 80k... ali nema veze.

Рекао си да не мрзиш Русе али због овог би рекао да није тако, да их мрзиш. Познат је мени квалитет руских возила(на овом сајму недавно у Београду Лади Приори је био неисправан механизам за затварање гепека, еј на сајму) али не треба претеривати , имају руска возила и својих квалитета а посебно у поређењу са шугавом Дачијом.

Nisam reko da nemaju. Po meni Priora je ista liga sa Dačijom... možda je Dačija malo bolje upakovana i malo kvalitetnija, ali manje više tu su. I cenovno su tu.
Ruse ne mrzim, ali ko god hoće da bude iskren, reći će da NIva pojede 15l benzina u gradu kao dobar dan. Freelander ne potroši toliko goriva, pa ne znam šta da je... ali čak i da potroši - ima masu potrošača na sebi (servo, klima, čuda kojekakva od el. uređaja) i na kraju - ide na dizel i vuče 3 Nive i nema skajana sedišta :)

Али опет не троши 4 пута више горива од Фрилендера, као што си рекао. И цена је битна, Лада 4х4 је сасвим добар теренац с обзиром на цену.

Ja poredim Freelandera 1.8 benzin sa Nivom i Niva manje trosi.Lendi je dobar na terenu ali nije dorastao Nivi.Meni Niva nije trosila ni 15 litara gasa a kamoli benzina.Sto se tice opreme iluzorno je porediti jel koliko puta je Lendi skuplji od Nive.

Imali smo mi ladu,neka 1300 specijal imala naprijed okrugle farove

slika_179245.0.jpg

To auto se nije kvarilo sto se tice mehanike,motora,i tako tih stvari,razbit je nisi mogao,jednom stari zvekno u most otiso malo popeglao dole tocak nesto ovo ono i dalje islo,struhla,vozis se u njoj a gledas dole kako asfalt prolazi i dalje isa,samo sto je trosila od kako smo je uzeli pa dok je nismo prodali 13-15 litara gradske voznje,da je ebes nije mogla stati,kasnije uzeli 320i pa nam cudno bilo kako 10 litara gradske a vise kubika i konja...lol....

Znam da ladu bi uvijek zaobisao sto se svega tice i zastavu....

Ja imam Ladu nivu 1.7i 2010 godiste i platio sam je 7500eura u Monteladi(Podgorica)
nebi je da za neznam koje drugo auto.Nerazumijem neke ljude kad kazu nebi imao ladu...
Za mene je Lada najbolji auto posebno u CG đe je vjeciti krs a licno bih imao ladu ili auto uopste nebi ni imao.Savjetujem vam da kupite Ladu bilo koju samo nek je LADA!:klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap:

Ja imam Ladu nivu 1.7i 2010 godiste i platio sam je 7500eura u Monteladi(Podgorica)
nebi je da za neznam koje drugo auto.Nerazumijem neke ljude kad kazu nebi imao ladu...
Za mene je Lada najbolji auto posebno u CG đe je vjeciti krs a licno bih imao ladu ili auto uopste nebi ni imao.Savjetujem vam da kupite Ladu bilo koju samo nek je LADA!:klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap:

E zemljače, i kod mene ođe je krš, al ne vozim Ladu Nivu, ipak mi je stalo do svojih bubrega :mrgreen:

p.s. Šta ti znači ovo: "Suce se radja na Cetinju a ubiju ga u Niksicu!!!" :D

to se zemljace ne odnosi na tebe no na ove Niksicke mafijase sto pucaju po rodnomu Kotoru!!!
Iako imam Ladu bubrezi su mi zdravi! prvo sam imao ladu 1500 karavan pa sad nivu i ne pada mi napamet da uzimm bilo koje auto koje nije lada::super::p

to se zemljace ne odnosi na tebe no na ove Niksicke mafijase sto pucaju po rodnomu Kotoru!!!
Iako imam Ladu bubrezi su mi zdravi! prvo sam imao ladu 1500 karavan pa sad nivu i ne pada mi napamet da uzimm bilo koje auto koje nije lada::super::p

A što jes, jes, za nas kažu da smo Teksas u malom :mrgreen:
Što se tiče Nive, kao terenac je zaista fantastična, al puno troši i dosta je tvrda i neudobna ;) Mada, kad je duže voziš, vjerovatno se navikneš

Back