Lacoste patike

• Začetnik teme Začetnik teme clock
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

clock

Početnik
Poruka
40
Ovako momci. Ja sam iz Subotice, i nasao sam na netu jedne patike koje su mi savrsene (pun naziv Lacoste Observe P Strap)
E sad, ovde kod mene u prodavnici sam nasao slicne njima tj. (Lacoste Observe Strap Mix)
koje mi izgledaju mnogo losije nego ove gore. Dakle, ako neko iz BG-a, jer pretpostavljam da ih tamo ima, moze da pogleda u Lacoste prodavnici da li imaju ove prve bio bih mu veoma zahvalan. Da ne dolazim bezveze. Hvala :)

dodji u bg nikad nije bezveze !
kupujes patike "iz fotelje"? svasta a sta ces da radis ako su neudobne?

Ne kupujem iz fotelje. Ako ponovo procitas moj post videces da sam samo trazio pomoc oko toga ako neko moze ode do Lacoste butika i pogleda da li uopste imaju te patike, ne da mi ne daj Boze salje itd. Znaci ako ih ima u prodaji ja bih dosao i probao. Lepo sam napisao da ne bih dolazio bezveze, jer postoji mogusnost da taj model nemaju u prodavnici.
Inace prodavnica se nalazi u Knez Mihajlovoj 46:)

e bas ti hvala to si me obavestio gde u bg ima lacosta butik.
ja sam iz BABUSNICE i u avataru sam slagao da sam iz Bg-a! :mrgreen:
nismo sew razumeli, ja sam misli dodji u beograd da prosetas da vidis malo ove nase seke u knezu tj. da se lepo provedes u MOM GRADU....uzivaj (u novim patikama kad ih kupis)

Ne kupujem iz fotelje. Ako ponovo procitas moj post videces da sam samo trazio pomoc oko toga ako neko moze ode do Lacoste butika i pogleda da li uopste imaju te patike, ne da mi ne daj Boze salje itd. Znaci ako ih ima u prodaji ja bih dosao i probao. Lepo sam napisao da ne bih dolazio bezveze, jer postoji mogusnost da taj model nemaju u prodavnici.
Inace prodavnica se nalazi u Knez Mihajlovoj 46:)
OK, ja cu verovatno sutra svratiti do Knez Mihajlove, pa cu ti pogledati te patike.
Ne bi bilo lose da napises koji broj nosis, cisto da proverim da li ima tih brojeva.

Nosim br 45. Ajde ako ima javi ovde pa da pazarimo:) Hvala ti puno.
Mislim da neces uspeti da pronadjes te patike u Srbiji.
Nema ih u ponudi prodavnice u Knezu, kao ni u drugim prodavnicama. Ovde mozes da vidis ponudu patika:

http://www.sportvision.co.yu/index.aspx?pageno=31&ctgr_1156=2134&ctgr_1=10799610

Tu imas i adrese prodavnica, kao i brojeve telefona. Pokusao sam da ih dobijem, da ih pitam da li ipak imaju tvoj model, ali se ukljucuje faks.
Svejedno cu da se prosetam sutra do tamo.

meni su takve koopovali kad sam bio mali.....jer nisam umeo da vežem pertle...sećam se jednih teget......i kad god vidim vaKE patike...misim...vid ga ovaj..noome veže pertle.......ša sam teo...da...znam gde ima .....pored garaže...... ( : i to je stari model...... od pre jedno 4 godine... ...tako to... baš su gadne...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back