labudji pjev

meni su grozni ti matorci što vežbaju po terasama :lol:
u tim godinama vredi jedino dlakavi stomak, sunčanje na floridi i 2 kurrve za po 100 dolara

- - - - - - - - - -

samo pozuri sa tom transformacijom , sto bi rekli , vreme nemilice ide ...to nikome ne ide na ruku :confused:

sledeći korak je kolko ja vidim spisak poslednjih želja kad te uhvati kriza
stoga ne valjda žuriti
iovako nije neko odredište :sad2:

al brate 10 seija po 50 sklekova za jedan trening :lol:
Moj rekord je 80 sklekova u minuti ( u mojoj 37. godini). Tadašnji ginisov rekord od 72 skleka u minuti je držao jedan Novosadjanin .
Taj Novosadjanin je držao još jedan rekord a to je preko 7000 sklekova u seriji .
Radio sam još dosta toga što nije dostupno prosječnoj osobi ali neka to ostane medju onima koji me poznaju .

pa jedino ako baziras trening samo na sklekove , ako radis raznovrsno plus tolike serije ne znam ...to je ozbiljno u najmanju ruku .
Nije problem iz cuga uraditi mnogo , ali ponavljati je ptoblem ...ja uradim lagano 60komada

pa jedino ako baziras trening samo na sklekove , ako radis raznovrsno plus tolike serije ne znam ...to je ozbiljno u najmanju ruku .
Nije problem iz cuga uraditi mnogo , ali ponavljati je ptoblem ...ja uradim lagano 60komada

Meni je bilo interesantno raditi ono što drugi ne mogu . Da sam sada u ondašnjoj kondiciji izazov bi mi bio napraviti jedanaestu seriju od 50 sklekova .
Kad dovedeš tijelo do tog nivoa onda možeš puno toga što drugi ne mogu . Naravno da su to krvavi treninzi koje prosječna osoba ne može izdržati ni poslije
deset godina treniranja . Radi bilo što u serijama pa ćeš vidjeti koliko ona poslednja ubija . Ako nisi u stanju da izdržiš bol onda nećeš ni imati rezultat .
Ono šepurenje po teretanama u glumljenje treniranja ne vrijedi ni pet para .Ne govorim bez veze . Imam iza sebe više od dvadeset godina treniranja
a i vodio sam treninge . Klasično bildovanje ne volim iako sam prošao i kroz te treninge .

Мислим да ме строго заболе да урадим било шта први пут или још једном.

Kako ko . Meni je bilo interesantno ponovo raditi ono što sam radio sa dvadeset pogoto što znam
da to što sam radio u nekom labudjem pjevu ne može uraditi većina dvadesetogodišnjaka .
To nevjerovatno utiče na samopouzdanje i daje volju za neke druge borbe .
Prošle godine sam se prvi puta oženio ali to nije labudji pjev . Labudji pjev će biti ako se ponovo
oženim u devedesetoj .
Ne volim da živim kao većina drugih već biram staze koje su uglavnom trnovitije ali meni interesantnije .
Kako kažu , svaka budala ima neko svoje veselje !

Kako ko . Meni je bilo interesantno ponovo raditi ono što sam radio sa dvadeset pogoto što znam
da to što sam radio u nekom labudjem pjevu ne može uraditi većina dvadesetogodišnjaka .
To nevjerovatno utiče na samopouzdanje i daje volju za neke druge borbe .
Prošle godine sam se prvi puta oženio ali to nije labudji pjev . Labudji pjev će biti ako se ponovo
oženim u devedesetoj .

Ne volim da živim kao većina drugih već biram staze koje su uglavnom trnovitije ali meni interesantnije .
Kako kažu , svaka budala ima neko svoje veselje !
ne baskuziraj!!!:)

'ajd ne pricajte tu, mene juce umalo ne ponese budala pijana na haubi, skupljali bi me po zemunu kao mrvljenu plazmu da sam bila samo dva koraka napred.
i ja sam ubedjena da cu vekovati kao svraka ili slonica, al oce nekad i drugacije d abiva.
ali, ako mi bude dato, moj labudova pesma nece biti ni putovanja ni avanture, ni muzeji, to planiram u regularnom modu da obavim. ali bih voella da bude jedno grupisanje par ljudi, koje cu postaviti ispred sebe i reci im, o jednom trosku, "****** se, je l vam jasno? je bi te se. mrs"

:aha:

je izraz koji oznachava posljednji napor, gestu...prije povlacenja ili penzije...npr da zablistate jos jedan put
u cemu god pa nek ide zivot, stono bi se reklo
jeste razmisljali o tome u nekom svom kontekstu?
tipa da mi je da imam 50 kila opet ko kad mi je bilo 18 pa da mogu obuc onu hrpu stvari koje mi stoje u ormanu
pa nek izgledam ko matori hipik/panker sta ima veze...(svaka slicnost je slucajna :rumenko: )
ili da mi je da odem na taj i taj koncert pa mogu u penziju...
ili da snimim kompakt cd...popnem se na kilimandjaro...
ili tako nesto...shashavo, ali djeluje...ili bar djeluje da djeluje...:lol:

http://en.wikipedia.org/wiki/Swan_song

nemam to uopste
ne secam se ni da sam imala
eventualno sex sa zenom, ili neke orgije al nisam ni za to sigurna

Meni je bilo interesantno raditi ono što drugi ne mogu . Da sam sada u ondašnjoj kondiciji izazov bi mi bio napraviti jedanaestu seriju od 50 sklekova .
Kad dovedeš tijelo do tog nivoa onda možeš puno toga što drugi ne mogu . Naravno da su to krvavi treninzi koje prosječna osoba ne može izdržati ni poslije
deset godina treniranja . Radi bilo što u serijama pa ćeš vidjeti koliko ona poslednja ubija . Ako nisi u stanju da izdržiš bol onda nećeš ni imati rezultat .
Ono šepurenje po teretanama u glumljenje treniranja ne vrijedi ni pet para .Ne govorim bez veze . Imam iza sebe više od dvadeset godina treniranja
a i vodio sam treninge . Klasično bildovanje ne volim iako sam prošao i kroz te treninge .
U tom kontekstu popeh se na drvo...dakleM još mogu ... a ostali...:manikir:

Back