lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 12.487
Šta misliš o ovim EXPO lutkama, maskotama?! Meni liče na ove đavolje Labubu.Satanizam uvlaci decu od rodjenja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta misliš o ovim EXPO lutkama, maskotama?! Meni liče na ove đavolje Labubu.Satanizam uvlaci decu od rodjenja
Jesi li plakala?Imala sam i ja Barbi. I Kena, manekena.
Gomilu odjeće za sve prilike. Ali, ne zadugo. Uvijek sam naivna bila!
Dobijem ja Barbi i gomilu odjeće iz Njemačke i da se pohvalim iznesem ispred zgrade. Djevojčice se skupile i oduševljeno pregledaju. Jedna reče: ,,Sve ima, ali nema vjenčanicu,,! Da, nema.
Druga mi predloži: ,,Donijeću ti ja vjenčanicu ako mi daš ovu odjeću,,!
Pristanem.
Donese ,,komad vjenčanice,, i ja dadoh odjeću u zamjenu za nju.
Vratim se kući i s vrata, sva ushićena rekoh majci: ,,Vidi, šta sam zamijenila za onu odjeću,,! Vjenčanicu!
Glupačo, reče majka. To je običan komadić zavjese!
Joooj, jeste!
Mama, vrati mi onu odjeću od XY.
Ne pada mi na pamet, neka ti to bude škola i podstrek da prvo skočiš, pa kažeš hop.
3 dana.Jesi li plakala?![]()
Daj mi adresu od XY, satraću je! Ima da ti vrati! Nema veze ako se i udala pa promijenila Y u neko drugo slovo, samo daj adresu!3 dana.
Ne znam adresu stvarno, ali trenutno boravi u Ćacilendu.Daj mi adresu od XY, satraću je! Ima da ti vrati! Nema veze ako se i udala pa promijenila Y u neko drugo slovo, samo daj adresu!![]()
Zato si sada mudra ko sovaImala sam i ja Barbi. I Kena, manekena.
Gomilu odjeće za sve prilike. Ali, ne zadugo. Uvijek sam naivna bila!
Dobijem ja Barbi i gomilu odjeće iz Njemačke i da se pohvalim iznesem ispred zgrade. Djevojčice se skupile i oduševljeno pregledaju. Jedna reče: ,,Sve ima, ali nema vjenčanicu,,! Da, nema.
Druga mi predloži: ,,Donijeću ti ja vjenčanicu ako mi daš ovu odjeću,,!
Pristanem.
Donese ,,komad vjenčanice,, i ja dadoh odjeću u zamjenu za nju.
Vratim se kući i s vrata, sva ushićena rekoh majci: ,,Vidi, šta sam zamijenila za onu odjeću,,! Vjenčanicu!
Glupačo, reče majka. To je običan komadić zavjese!
Joooj, jeste!
Mama, vrati mi onu odjeću od XY.
Ne pada mi na pamet, neka ti to bude škola i podstrek da prvo skočiš, pa kažeš hop.
Ne podcjenjuj. Znam, a ne znam.Zato si sada mudra ko sova![]()
I bistraZato si sada mudra ko sova![]()
Nisam primjetila da im to nešto smeta!I bistravidjeli smo na temi pokloni forumaša
![]()
Kakva je takva je-naša je i volimo je![]()
Zasto Ken ima tri zene ? Ja sam samo imao plisanog medu koliko se sjecam.Znaš da ja svoje i danas čuvam, sestrine kćerke volim više nego sebe ali sam starijoj dala samo da ih vidi, iz moje rukesačuvala sam tri i frajera im, Kena!
Ukrasne salvete nisi???Ja klikere, rekete, hula-hop, lastiku, loptu, Poni biciklo, kolica za bebu i bebu u njima, praćku, pikado, rolšue, albume i sličice, puzle, domine, karte, čovjeće ne ljuti se, ...
Naravno, i leksikon, značke, poštanske markice, razglednice, klik-klak...Ukrasne salvete nisi???
Ja smijem ni sadU moje bebsko vreme bez mede se nije smelo da spava .
Ken po šerijatuZasto Ken ima tri zene ? Ja sam samo imao plisanog medu koliko se sjecam.
Da, ljubomoran sam na Kena.Ken po šerijatu![]()
Da, ljubomoran sam na Kena.
Da i zvocanje je puta 3
Dobro razmisli jesi li.
Sve x 3![]()
Pa radio bi za uloške i tampone bolanDa i zvocanje je puta 3![]()