LAbradorka na poklon

Shushumiga

Obećava
Poruka
64
Labradorka bele boje, mlada (2 godine)....sterilisana, vakcinisana, ociscena od spoljasnjih i unutrasnjih parazita.... Jako umiljata, razigrana, oboooožava decu, legne pored njih i čuva ih, oni je gnjave, ona nijednom zalajala nije :-))) Jako je lepa, koga zanima može dobiti slike...
Poklanja se isključivo odgovornim vlasnicima, NIKAKO NE ZA LANAC ILI ZA BOX.... Treba joj ograđeno dvorište ili stan. Porodica kod koje je bila nije više u mogućnosti da se brine o njoj kako treba i žele da je poklone nekome ko će joj pružiti ljubav, a ne držati je u nekom boxu 2 sa 2. Ako nekome ista znaci cistokrvna je, ali nema papire, posto su je uzimali kao kucnog ljubimca prosto nisu zeleli da bacaju novac na to.... nije cipovana. Nalazi se u Beogradu, ali u okolini, pa i do NS ili Zaječara imamo obezbedjen prevoz.

A da...nije izbiracica po pitanju hrane :o)
Takodje imam neke uslove za udomitelja:
-ne dam je maloletnom licu, bez prisustva roditelja
-ukoliko iz bilo kog razloga shvatite da ne mozete da se brinete o njoj, zelim da je vratite meni, a ne da je prodajete, poklanjate ili ne daj Boze pustite na ulicu
-zelim da uvek ima cistu vodu, da je redovno hranite, cistite od krpelja...
-kao sto vec rekoh, NIJE ZA BOX ILI LANAC
-imajte na umu da nije naucena na zivot u stanu, jer je zivela napolju... tako da nemojte da je trazite, pa da je vracate jer je kakila ili piskila negde gde ne treba. Ona je mlada, pametna, moze to nauciti, ali za to treba strpljenja i vremena
-iz svega navedenog, jasno vam je da je dajem ISKLJUCIVO odgovornoj osobi, i ljubitelju :))) a ja vam garantujem da se necete pokajati jer je Bela savršen pas :-)

Back