Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ima jos on da se razvije,polako.Verujem da ce da postane prava momcina.Moja Bea ima tacno 6 meseci(danas je napunila) i po visini je skoro kao odrasli,ali glava i rebra su joj bas nerazvijena,nego dobro tek sad ona pocinje da se razviija.Ja nju vodim na plivanje(danas smo bili),tako se najbolje razvija(kad hoce da udje u vodu:)).Vodi i ti Hektora(ako ga vec ne vodis) i videces rezultate.Nego ipak kao sto rekoh ima jos vremena Hektor da se razvije.Pozz svima:bye:

vodim ga ja na plivanje,i cim vidi vodu poludi,odmah utrcava,skace po plicaku,pliva i jako je srecan:hahaha:on je zaista jedan lud pas i svaki dan mu se nasmejem jer uvek napravi neku glupost, i ne voli kada je sam tako da dodje kod mene cak i kad ucim:D
naprosto obozavam tog ludog psa:D

Hektor vise nece rasti u visinu, ali ce vremenom dobijati na masi, glava treba jos da mu se razvije, ali sto se visine tice, to bi bilo to.[/QUOTE

pa visok je on 56 cm,ali ima malu glavu i nekako je jos sitan,tj kratak:)
mislim da bi trebalo sve da bude ok jer su mu roditelji ocenjeni 5-icom,ali ja nemam iskustva sa labradorima pa zato pitam :)
hvala Astorela,videcemo sta ce biti...:D

Evo slike mog Kana, koji za 20-tak dana puni 12 meseci, mada tako ne mozes uporediti jer sve zavisi od genetike, od toga kakvi su mu roditelji, ostali preci itd.
IMG_7356-1.jpg

Ako je kratak, to je dobro jer ne bi valjalo da je dugacak u telu. A to meris tako sto izmeris visinu od poda do grebena i ona bi trebalo da bude makar priblizna duzini od vrha grudne kosti do kraja zadnjih nogu. Sad sam malo zakomplikovala :), ali ovako otprilike treba da izgleda:

astonflot-1.jpg

Pozdrav svima!
Ja sam ponosni vlasnik jednog muškog labradora, nažalost nisam ga pario:rumenko: dva puta sam ga izvodio na izložbe i oba puta je ocenjen peticom čak imamo i neku nagradu za treće mesto sa medjunarodne izložbe u Beogradu, ako neko ima ženku slobodnu na parenje ili zna nekog ko ima ženku slobodnu za parenje, bilo bi mi drago kad bi se javio:)
da napomenem da se ne bavim uzgojom pasa niti prodajom, samo hoću da se moj mezimac pari:)
Pozdrav

Jacob nemam slike u stavu,a na tim slikama i jeste bila mrsava.Za nedelju dana je mnogo porasla(da je nisam vidjala svkog dana mislila bih da je to drugi pas) i onda je bila mrsava.Ali sad smo je ugojili i mnogo je lepsa,mada po meni i dalje po malo mrsava.Uslikacu je u stavu pa cu da postavim slike.

Pa ne znam tacno koliko,to sve zavisi od psa do psa.A i jos uvek je stene pa ce da se razvije,a bitno je i da li je zenka ili muzjak.Zenke su sitnije i lakse.A ako gledas da li je pas mrsav ili debeo,onda vidis:ako mu se vide rebra onda je mrsav,a ako ne onda nije.A i vazno je da mozes da opipas rebra,znaci da nema neke naslage sala.Nadam se da sam malo pomogla.

Back