Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Eh, devojka je otkazala. :(

Uh bre Obi burazeru baš ti se nešto ne da taj momački život ! Propade kupanje ! :hahaha:

A sav si nam nešto ozbiljan na slikama, kao da si imao tremu ! Digni glavu gore i pusti sad te devojke da malo traže tebe, opusti se pa ti si faca !

Ps. Dano, baš je Obika porastao ovih nekoliko poslednjih meseci. Da li ti je neko već rekao da imate sličan pogled vas dvoje ? (Znaš, ono kao kad Seve kaže: Pogled ispod obrva !)

Hehe, nije nam niko rekao da imamo sličan pogled. Ih, bre, pa ti me znaš uživo, nije valjda da stvarno imam takav pogled? :P
Ma, sad kad gledam ove slike, tripujem se da ipak ostavlja posledice što nisam sa njim. Ali morala sam da se selim. No dobro, uskoro će se sve rešiti. :)

Ajde da vas jos malo davim sa nasim lepotanima :)

Jos uvek su jako mali za stav, ali sledeci put biće mnogo bolji :)

Flock from Astorela
flock1-1.jpg

flock2-1.jpg

Ferdinand from Astorela
ferdinand1-1.jpg

(malo smo se isprljali :))
ferdinand-1.jpg

Fancy Fiona from Astorela
fency-fiona2-1.jpg

fency-fiona-1.jpg

Felicity from Astorela
felicity-1.jpg

38-1.jpg

Fireman from Astorela
fairmen-1.jpg

fireman-1.jpg

Fairy Glamour from Astorela
fairy-glamour-1.jpg

fairy-glamour1-1.jpg

Fanny from Astorela
fann6i2-1.jpg

fanni1-1.jpg

Fidelity Forever From Astorela
fidelity-forever1-1.jpg

fidelity-forever2-1.jpg

Evo i ja da se prikljucim.Konacno sam nasla forum na kome mogu da saznam sve sto me interesuje.
Elem,moja prica je ovakva...ja sam mog psa Bagija nasla na ulici sredinom februara.bio je mali,uplasen,gladan i smrznut.Stala sam da ga pomazim,i na moje veliko zaprepascenje skocio mi je u krilo (posto sam cucnula),pokusala sam posle toga da se okrenem i odem.Ne zato sto ne volim zivotinje,ili nesto slicno,vec zato sto moja mama nije bas za varijantu psa u kuci.Ali naravno nisam mogla to da uradim,i tako je Bagi postao novi clan moje porodice.
Zamolila bih ASTORELU (zahvaljujuci kojoj sam saznala skoro sve sto me je interesovalo) da ako zeli pogleda mog psa i kaze mi da li je on lab ili ne.To me zanima iskljucivo zbog toga sto mi je veterinar rekao da jeste,ali pojedini ljudi su mi rekli da ne lici.Kao sto mozete zakljuciti ne znam ko su mu roditelji,a ne znam ni kad je tacno rodjen.Znam samo jednu stvar da ga volim najvise na svetu!!!

I htela sam da vas pitam jos da li je neko upoznat sa lekom koji se zove -- KAODIAR-S.
Preporucio mi ga je veterinar u pet centru na Novom beogradu,jer sam mu rekla da mi je pas dva dana imao proliv...rekao mi je da mu dajem taj lek (1ml na 2kg telesne mase).pa me zanima da li neko ima iskustva sa ovim lekom...hvala :)

Hvala puno na komplimentima!!! menjala sam mu hranu nekoliko puta.posto nam je veterinarka preporucila royal canin,hills i eucanubu(valjda se tako pise :) ).Medjutim on nece da jede ni jednu od tih.Sada jede Joseru.Ne znam da li neko zna za tu vrstu,u pet centru su mi rekli da je dobra.

Ma sto se mene tice moze da bude i mesanac 10 vrsta :) meni je svejedno!ja ga volim bez obzira na sve <3
a da li si ti Astorela mozda cula za lek Kaodiar-s?posto sam ga kupila jer su mi ga preporucili u pet centru.Dala sam ga Bagiju jednom (sinoc) pa se brinem da mu ne bude nesto :(

Imam labradora starog 18 meseci , kupio sam ga u simonisu otac amadeus majka stella , nemam u planu da ga vodim na izlozbe , on je kucni ljubimac ...vodio bi ga na ocenjivanje , interesuje me da li je mozda kasno i kad i gde to mogu obaviti , hvala unapred

Back