Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
javljajte kako je bilo na izlozbi :)

moja princeza
IMG_8965-1-1.jpg

Cao svima, nov sam na ovom forumu. Googlovanjem sam dosao do ovog posta koji ima najvise podataka o labradorima i ljudima koji se interesule za njih.

Imam labradora (sa slike) koji je star 4.5 godine i zeleo bih da ga parim. Zove se Carli i ima sve uredne papire, do sada se nije pario. Nisam nasao nigde neke informacije o tome kako da pronadjem zenku, pa reko da ovde ostavim post. Ako neko ima neki savet (ili zenku :)) bio bih jako zahvalan.

Hvala!

Prilozi

• Carli.jpg
    Carli.jpg
    15,3 KB · Pregleda: 16
Poslednja izmena:
Pozdrav svim ljubiteljima labradora! Ja imam crnog labradora, star je 9 god. zove se Astor.
Na zalost izgubio sam papire za njega i kad sam pokusao da ih nadjem nisam uspeo, zvao sam i kinoloski savez Srbije i Vojvodine i nista, da bi na kraju zakljucili da se on vodio na kinoloski savez Srbije i Crne Gore, koji je ugasen oko 2000te god. Inace imam sve podatke o njemu zapisane... Pa ako neko ima zenku crnog lab za parenje, neka se javi, ja sam u Kikindi.

Evo i Alfa ! Nazalost nismo bili na izlozbi u Beogradu, nismo uspeli da dodjemo ni da posmatramo drugare ! Valjda cemo imati vise srece i para sledeci put !?

Sneg nas je bas obradovao !
I na kraju dana umorni Alf kao pospan polarni meda !

URL=http://img23.imageshack.us/my.php?image=alfikaul0.png]
alfikaul0.th.png
[/URL]

Back