Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja Loru hranim Ecopet hranom.odlicna je,njom su je hranili i dok je bila u odgajivacnici.nije komercijalna....ne znam,lora super izgleda,ja ne mogu da joj priustim tako skupu hranu,kilo kosta 6 eura ovamo kod nas.ja student,brat student....sta da se radi.ali zato joj kuvam pored suve hrane,dajem povrca,voca i mesa.

Pa, to je previsoka cena za Eucanubu. Ovde se krece do 350din maksimalno. Naravno da je skupa hrana, vecina ljudi ne moze svojim psima da priusti Hills, Royal ili sta ja znam, a to ne znaci da svoje pse manje vole, vec da im daju svoj maksimum ;)

e nemam pojma....skoro se otvorio taj pet shop sto prodaje iskljucivo eucanubu.prvi dan kad su poceli da rade,ja odem i pitam i momak mi tako kaze.mada videlo se da pojma nema,trazio je cenu po nekom spisku,ko zna sta je procitao :).ali opet,oni su jedini koji prodaju ovu hranu u CG pa im se i moze da toliko podignu cenu.
ispade da je ovde 200 dinara skuplja sto je besmisleno.moram opet otici da pitam.
:)

Astorela, naravno, u pravu si. Svako (nadamo se) daje i zeli najbolje za svog ljubimca. Ne znam, ja nesto ne verujem da su odredjene hrane toliko bolje od pojedinih, ali, opet, ipak mi je ovo prvi pas, ne znam... ;)
Ma, samo neka su voljeni i sve ce biti sjajno. :)

bili na izlozbi i vratili se.druga u razredu mladih,izmace nam prm za dlaku...poce da pada kisa i lora se ukopa u mestu.nije htela da mrdne,otrcala pola ringa i cim je osetila kisu stala je...a samo je jos 1 zenkica iz italije bila sa njom u razredu....super me je slusala celo vreme,u stavu odlicna,mirna cak je i dobila pohvalu sudije za to.sve u svemu,zadovoljna sam,ocenska lista je super,kasnije cu je tacno ispisati,idem sad da spavam,mrtva sam umorna.Poz za sve koji su nam drzali palceve ;)

Danas je Obi bio napolju po jakoj kisi. U svaku baru je skakao i uvaljao se u blato, pa je usledilo ribanje... :lol:

obikupanjeoj1.jpg

Labradori bas i nisu plasljivi znam po mojoj Aski,ona se ne plasi nikoga cak i pasa koji reze i laju na nju ona hoce da im pridje.
I mi smo danas bili napolju a onda je usledilo ribanje i mene i Aske :D :D :D

Evo i mi da se javimo,nas mali Englez je stigao ALLENIE S OTHELLO-Oti,
otac mu je Rocheby Old Smokey a majka Allenie s MacHattie JW.
I ja potpisujem Vojinu izjavu,Oti jede sada Royal Canin a ostali copor Hills.
Evo i slika mog lepotana,star je 3 meseca i ima 14kg :D ,ne znam sta vise da kazem sem da je
6dVcyy2wfzwoigru.jpg
predivan:)

cestitam!!!!
medenjak je pravi :)

evo i lorine ocenske liste:
zenka,stara 11 meseci,dobre glave,dobrog tipa,dobrog vrata,ledja ravna,stavovi prednjih i zadnjih nogu dobri,dobro uglovana,dobra dlaka,slobodna u pokretu.

sudila je Sanja Vretencic,prijatna zena,detaljno ispipa psa,posmatra dugo,ali najvise paznje obraca na temperament psa.sve u svemu jedno fino iskustvo :)

Ja sam odusevljana Jelena sa njim, ima kostur izuzetan,jaka glava,izrazen stop,prava ledja,pigmentcija odlicna crn nos,kapci crni,cak mu je i stomak crn,pa ne kaze se dzabe da krv nije voda.
Mnogo se ocekuje od Otija:)Stvarno je predivan!a temperament tek prica za sebe.
Dano, Obi super izgleda,imaju slicna imena Obi i Oti:)
Cestitam Luthiena na uspehu,ko je dobio Prm?Lora sve bolje izgleda samo nastavite tako!

CACIB Cetinje 11.08.'07.
CAC Niksic 12.08.'07.
CAC Danilovgrad 12.08.'07.

CACIB Cetinje

sudija: Sanja Vretencic (MNE)
Lora je dobila ocenu odlican 5 i sledecu ocensku listu:
"zenka,stara 11 meseci,dobre glave,dobrog tipa,dobrog vrata,ledja ravna,stavovi prednjih i zadnjih nogu dobri,dobro uglovana,dobra dlaka,slobodna u pokretu."
Junior CAC dobila je zenka iz italije jer se lora ukopala posle pola predjenog ringa,posto je pocela da pada kisa....krupne kapi pa se zbunila...nista strasno
sudila je Sanja Vretencic,prijatna zena,detaljno ispipa psa,posmatra dugo,ali najvise paznje obraca na temperament psa.sve u svemu jedno fino iskustvo

CAC Danilovgrad

sudio: Nebojsa Shvraka (BIH)
Lora je ocenjena odlican 5 i dobila svoj prvi junior CAC pobedivsi crnu zenku Donu (Dony Brasko Bahama Mama & Hermiona)
Ocenska lista :
"ovo je jedna kratka,jaka zenka,lepog tela,ravnih ledja,dobro uglovana,lepe pravilne glave,jakog i dobrog vrata,lepog stava,odlican rep.Odlicne motorike i odlicnog zubala.Zaista impozantnog krzna.Sve u svemu pravi tipski labrador."
a komentar sudije je bio EKSTRA ODLICAN pas.
kasnije je osvojila J.CAC pobedivsi crnu zenku.
dobila je pohvale za lepo ponasanje u ringu i odlican stav i veseli temperament
(odusevljena sam ,pogotovo sto je sudija sve govorio glasno,da ga cela publika cuje,sto mi se jako dopalo)

CAC Niksic

sudio Petar Sjekloca (MNE)
Lora dobija ocenu odlican 5 (sudija nije davao opisnu ocenu)
Lora pobedjuje Crnu zenku Donu i zenku iz italije Querelle De'Tolomei (Wilbursmith & Drusilla De'Tolomei)koja je pobedila loru na cacib cetinje juce.

Sudija je rekao da je lora definitivno najlepsa od njih 3 i pitao me odakle je

postavicu i slike

Back