CACIB Cetinje 11.08.'07.
CAC Niksic 12.08.'07.
CAC Danilovgrad 12.08.'07.
CACIB Cetinje
sudija: Sanja Vretencic (MNE)
Lora je dobila ocenu odlican 5 i sledecu ocensku listu:
"zenka,stara 11 meseci,dobre glave,dobrog tipa,dobrog vrata,ledja ravna,stavovi prednjih i zadnjih nogu dobri,dobro uglovana,dobra dlaka,slobodna u pokretu."
Junior CAC dobila je zenka iz italije jer se lora ukopala posle pola predjenog ringa,posto je pocela da pada kisa....krupne kapi pa se zbunila...nista strasno
sudila je Sanja Vretencic,prijatna zena,detaljno ispipa psa,posmatra dugo,ali najvise paznje obraca na temperament psa.sve u svemu jedno fino iskustvo
CAC Danilovgrad
sudio: Nebojsa Shvraka (BIH)
Lora je ocenjena odlican 5 i dobila svoj prvi junior CAC pobedivsi crnu zenku Donu (Dony Brasko Bahama Mama & Hermiona)
Ocenska lista :
"ovo je jedna kratka,jaka zenka,lepog tela,ravnih ledja,dobro uglovana,lepe pravilne glave,jakog i dobrog vrata,lepog stava,odlican rep.Odlicne motorike i odlicnog zubala.Zaista impozantnog krzna.Sve u svemu pravi tipski labrador."
a komentar sudije je bio EKSTRA ODLICAN pas.
kasnije je osvojila J.CAC pobedivsi crnu zenku.
dobila je pohvale za lepo ponasanje u ringu i odlican stav i veseli temperament
(odusevljena sam ,pogotovo sto je sudija sve govorio glasno,da ga cela publika cuje,sto mi se jako dopalo)
CAC Niksic
sudio Petar Sjekloca (MNE)
Lora dobija ocenu odlican 5 (sudija nije davao opisnu ocenu)
Lora pobedjuje Crnu zenku Donu i zenku iz italije Querelle De'Tolomei (Wilbursmith & Drusilla De'Tolomei)koja je pobedila loru na cacib cetinje juce.
Sudija je rekao da je lora definitivno najlepsa od njih 3 i pitao me odakle je
postavicu i slike