Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sevilja:
Ja imam mesanca labrador+ retriver.
Zove se Caka i blenta je na kvadrat.
Obozavam je.
Paricemo je sa retriverom, pa da opet dobijemo male zute kuce.
Svaka cast rasnim psima ali ja mesance prosto obozavam,cim se preselim iz stana u kucu nabavljam jednog slatkog mesanca :D
Ajde daj slicice
P.S. mislis valjda mesanac labradora i zlatnog retrivera?
I labrador je retriver,ne zelim da ti solim pamet ali mnogi ljudi kad vide Asku i pitaju koja je rasa posle odgovora Labrador kazu "znaci nije retriver" :D :D :confused:

Original postavio Astorela
Pozdrav Sevilja!
Imate li Cakinu fotografiju?

Original postavio Jacob
Svaka cast rasnim psima ali ja mesance prosto obozavam,cim se preselim iz stana u kucu nabavljam jednog slatkog mesanca
Ajde daj slicice
P.S. mislis valjda mesanac labradora i zlatnog retrivera?
I labrador je retriver,ne zelim da ti solim pamet ali mnogi ljudi kad vide Asku i pitaju koja je rasa posle odgovora Labrador kazu "znaci nije retriver"

Cao oboma!;)
Imamo Cakine slike.
Postavicu ih kad dodjem kuci, trenutno sam u inostranstvu.
Da, ona je mesanac labradora i zlatnog retrivera.
Ne mogu da vam opisem koliko je to privrzeno bice.
Kad bih se iseljavala, prvo bih nju ponela!

'experiment' nema veze sa rasom,pretpostavljam da to zavisi koliko je stene provelo vremena sa majkom,da li je tek odvojeno,kakav mu je ritam zivota uopste,da li redovno jede,seta,spava i sl....
ova fora vazi iskljucivo za stence koji su tek odvojeni od mame...
mozes ako ne pali satic,da stavis na svoje grudi peskir i onda na njega stene i tako ga uspavas,da slusa otkucaje tvog srca,ali se od toga teze odvikavaju posle (zamisli da kasnije kad porasne u npr labradora teskog 40 kg i oce da se ugnezdi da ti spava na grudnom kosu :D)

Stvarno treba paziti sta ucite svoje labove,ja sam Asku navikao da mi jede u krilu kad je bila stene.Sad zamislite 36 kg teskog psa (poslednje merenje pre 2 nedelje),kako pokusava da se smesti u moje krilo sa govedjom koskom,velicine moje podlaktice :shock: :D

Zdravo, narode! Vidim ima dosta slikica... :) I to sve lepe, naravno... ;)
Ja nikako da uslikam Obija, ali danas obecavam, nosim aparat u setnju i slikacu ga!
Inace, ako se secate, putovala sam vozom, Obi je bio dobrica, verovatno se malko i uplasio, cim smo usli u voz, legao je ispod sedista i dremuckao ceo put... :)
Nisu mi pravili probleme do Bg-a i dalje, ali kad sam dolazila iz Bg-a u NS, prvo nisu hteli da me puste, jer Obi nema korpu, kao, od kud oni znaju da on nece nekog ujesti! Jedva sam ih namolila da nas puste!

Joj, da znas samo kako je dobar i fin... ;)
E, sada malo slika... :)

Evo zasto me je par ljudi pitalo da li je Obi Alfin sin, (Alfa je pticarka). Ovo je njena cera, Aja, ima nesto manje od 4 meseca. Obi i ona se svaki dan vidjaju, bas se vole, ali je Aja toliko aktivna, a Obi se umori pa legne, a ona se nervira pa skakuce oko njega i laje... :lol:

2002492204229571765_rs.jpg

2002430637562731824_rs.jpg

2002428084488160422_rs.jpg

2002435600046324868_rs.jpg

2002482517777251490_rs.jpg

Poz! ;)

Sa velikim zaljenjem :( ali i mozda srecom, ko zna :) moram javiti da je Astorela, stene iz kombinacije Dendi x Wetta Black Shadow, zbog nekih porodicnih problema, vracena Vojkanu.
zaoglasut3.jpg

Za Astorelu se javio veliki broj ljudi.
Najbitnije nam je da nadjemo nekoga ko ce je zaista voleti, po mogucstvu izlagati, jer pas ima potencijala, jako dobro izgleda.
astralepoticahv5.gif

p72432811nb2.jpg

Veceras cu postaviti nove fotografije.
Znam da na forumu ima puno ljubitelja ove rase i mislim da je pravo mesto gde ovo obavestenje treba da stoji.

Kontak na PP

Hvala Mili :)

Овако ћемо:

обриши само реч "пошто је на продају други пут" и телефон и мејл и уместо тога стави да могу да вас контактирају путем ПП-а и да мала срећица нађе прави дом!

Zao mi je za Astorelu...ali ja sam danas vodio moju Doru na revakcinaciju,bila je malo uplasena,ali je super podnela,veterinar kaze da je sve super,samo da znate kako se ugojila...sve je super proslo...Nego reko mi je da eukanuba hrene nema vise nigde da se kupi,pa ja sada koristim neku royal cnin,tako su mi rekli,kazu da je super...ja trazim samo sta je najbolje za nju...

Back