Da i meni je bilo zao, pogotovo jer tada kada je dosao nismo bili pripremljeni, planirali smo mnogo sta da uradimo ali na kraju je dobro ispalo. Pa onda cu da nastavim sa tim disciplinskim, ako ga vec ne boli, bolje da bude vaspitan

Nego, kada smo ga uzeli presla sam mu preko dlake i ucinelo mi se da nema buve, onda sam za 3-4 dana ponovo pretrazila iimala sta da vidim. Nije ih bilo mnogo, 5 najvise, i sve smo mu izvadili, bila sam kod veterinara, jedinog kojeg imamo u gradu, a opet veoma nestrucnog, pet shop je u sklopu te veterinarske ambulante a drugi nemamo

mali grad...
On nam je dao NEOSTOMASAN ampulu, i samo nju ima, zamislite, i rekao da je utrljam u krzno bez rastvaranja, sreca pa sam vec ranije bila nesto procitala o toj ampuli pa nisam potrcala da mu je stavim, inace bi mozda bio mrtav sada, uhhh tako sam se iznervirala. Drugi grad nam je prilicno udaljen i ne znam kako da dodjem do nekog preparata koji bi mu pomogao, i dalje ima po 2-3 buve, pa mu ih maknemo, onda se ne cese 2 dana pa sve iznova i tako otkako smo mu videli prvi put prokletu buvu. Cekamo trenutak da idemo u drugi grad ali sada razmisljam, mozda to i nije bas najbolje, nismo u prilici da odemo ovih dana/nedelja...
Mimi's mom, tvoj muz je veterinar koliko sam shvatila iz tvojih ranijih postova, zamolila bih te da ga pitas da li mozemo na neki drugi nacin da uklonimo buve? Sirce, neki drugi preparat koji mogu naci i u apoteci za ljude? Nema ih puno, kod nas ih nije dobio sigurno, donio ih je iz legla. Znam da nije u redu ali ja sam ocajna, zao mi ga je, a ako ne postoji solucija onda cemo ovako dok ne odemo nedje