Pozdrav svima.Evo mene opet..Ajde i ja da kazem kao ove moje kolege odgajivaci,ako tako moze da se kaze,mada sam ja jos sto se toga tice, u domenu hobija..Nije ni mene dugo bilo,razlog je manje vise taj,sto je ovde-bar po meni tema izgubila onu sustinu,a to je da se udje u samo srz ove rase,da se napreduje.Tema ima svoj naslov i sve je jasno,zato se i necu buniti,niti nekog kinjiti,labrador je labrador ,pa bio on kedza ili dobar predstavnik svoje rase,treba ga voleti,bas kao i da nije rasni pas,jer oni nama vracaju mnogo vise nego sto im mi dajemo...zato da se ne zamerim nekom,jer mi stvarno to nije namera,samo udrite i postavljajte slikice,zezajte se,evo i ja cu tako,verujte da ce mi biti super,a uz to cu promovisati moje pse i ovu pricu koju guram,kao i ostali koji su ovde samo zbog toga, pa evo da predstavim moje pse..pse koje trenutno imam.
moj prvi pas
Boy The House of Master River..ima titula ohajj..mrzi me i da nabrajam..On trenutno zivi kod nasih prijatelja u Svilajncu..Evo par njegovih slika..
----------------------------------------------------------
Holly The House of Master River
---------------------------------------------------------------
White Flower from Wonderland
-------------------------------------------------
Ema from Labrador Valley
Ema ima ''kamara'' slike,ali evo, ove dve su najnovije..
-------------------------------------------
Emili Chock Golden Dog from Petrus..( Ona je od skoro kod nas-10 tak dana)..mlada zenka 16-17 meseca
------------------------------------------
Samo jos par slikica psa koji je bio nas gost,druzio se malo sa nekim nasim zenkama..
Entoni Chock Golde Dog from Petrus
Pozdrav svim ljubiteljima ove rase!!
P.S. Sve novosti koje se ticu nasih pasa i daljih odgoja mozete videti na nasoj stranici
www.labrador-valley.webnode.com