Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovako Bea cuva kucu

1003450.jpg

1003454.jpg

A to si ti komsija

1003464.jpg

Umorila sam se

1003462.jpg

Pozdrav

Haha,pa uglavnom niko ne sme zato sto ona laje kad neko dodje i pise cak i opasan pas i onda niko ne sme da udje.Dosao nama decko da ocita struju i ona je pocela da laje,a ja sam jos spavala i on nije smeo da udje,njega uvede komsinica,Bea ga pojuri i on se popeo na ogradu betonsku i uplaseno gleda dole,a ona laje i ja izadjem i pogledam i pocnem da se smejem.Ali sta on hoce,pise mu opasan pas,ima i interfon da pozvoni da ga neko uvede:hahaha:.Mada ona nije opasna sa svima se igra,ali retko kome prilazi,ona legne pored mene i gleda ko sta radi.Jednom smo bili na Grzi i stali smo da ona malo udje u vodu,ruke mi je pocupala kad je videla vodu.i laje ona na kamen i prolazi neki covek i ona dodje kod njega i on je pomazi i ona pocne da trci u krug brze od atomskog mrava.:mrgreen:Ja sam pomislila da je on bas dobar covek,posto ona ne obraca paznju na druge ljude,ali na pse otkida.Svakog psa voli.I da naravno,ne slusa kad su oni tu:D

Haha,tako su i nama usla neka dvojica majstora u dvoriste a nismo ih videli i samo odjednom vidim ja neko trci kroz dvoriste i preskace kapiju a Hektor trci za njima i laje,ja sam pocela da se smejem jer je to bio njegov prvi put da laje na nekog,inace kad bilo ko dolazi bilo poznat ili ne on se obraduje i pocne da skace kao lud :),i kada nema povodac i vidi druge ljude dok smo u setnji on i na njih pocne da skace i da se igra a o drugi psima da ni ne pricamo :). Lud je stvarno :)

Posto zivim u Petrovaradinu,ima kod nas jedna dolma tj nasip pa tuda uglavnom setamo,kad je lepo vreme idemo na oficirac a ponekad se prosetamo u do keja,bas smo sinoc bili na keju :). Vi,idete na kej?
Samo sto mi je jako tesko kad ga vodim na kej jer nece da seta na povodcu pa me ruka boli jer jako vuce,ne znam kako da ga navikne da ide polako a ne smem da ga pustim bez povodca jer se plasim da ce ga udariti kola jer ni malo ne pazi...??

U subotu smo ga prvi put vodili na oficirac - super je ! Nije bilo u podne nikoga, siti smo se nabacali flaša i štapova u Dunav.
Mi smo na N.naselju pa ne idemo često na kej. Nakon neprijatnog iskustva sa Bečarca oprezan je i Alf sa drugim psima, a i mi izbegavamo velike gužve i nepoznate pse.

Verovatno čemo i ovog vikenda skoknuti do oficirca - neka je samo još malo lepog vremena.

Ljudi ja sam u dilemi i to velikoj.:mrgreen:Bea i ja idemo u subotu na specijalku kao posmatraci.Sada da ja vas pitam da li ja njoj da stavim ogrlicu ili davilicu?Jer ako joj stavim ogrlicu ona ce da vuce kod drugih pasa nenormalno,tako da cu ja da se ukocim ili da joj stavim davilicu?Setam je sa davilicom jer je ona jaca od mene(prase je to na gornjoj granici visine za zenke 56 cm po zadnjem merenju) i ona ne vuce,cim oseti ogrlucu,mene nema,vuce kao luda.Sada kad smo same ili samo sa ljudima ona je odlicna,ali kad je neki pas tu onda sam gotova jer vuce da se igra.:)Kad smo na izlozbi ona ide uz nogu curica,super je,ali kada stanemo ona cima tamo,ovamo sa svakim psom bi da se ponjusi ili poigra.Moja dilema se sastoji od toga da li da joj stavim ogrlicu ili davilicu(strah me je da se ne zagrce ili tako nesto sa davilicom)?I sta da joj ponesem kao nagrade jer ni jedne granule nece ni da pomirise ukoliko nisu pomesane sa mesom?

ps ako nemam nagrade,gotova sam jer znam da ce jedino tako da bude donekle mirna.:D

Haha,pa uglavnom niko ne sme zato sto ona laje kad neko dodje i pise cak i opasan pas i onda niko ne sme da udje.Dosao nama decko da ocita struju i ona je pocela da laje,a ja sam jos spavala i on nije smeo da udje,njega uvede komsinica,Bea ga pojuri i on se popeo na ogradu betonsku i uplaseno gleda dole,a ona laje i ja izadjem i pogledam i pocnem da se smejem.Ali sta on hoce,pise mu opasan pas,ima i interfon da pozvoni da ga neko uvede:hahaha:.Mada ona nije opasna sa svima se igra,ali retko kome prilazi,ona legne pored mene i gleda ko sta radi.Jednom smo bili na Grzi i stali smo da ona malo udje u vodu,ruke mi je pocupala kad je videla vodu.i laje ona na kamen i prolazi neki covek i ona dodje kod njega i on je pomazi i ona pocne da trci u krug brze od atomskog mrava.:mrgreen:Ja sam pomislila da je on bas dobar covek,posto ona ne obraca paznju na druge ljude,ali na pse otkida.Svakog psa voli.I da naravno,ne slusa kad su oni tu:D

koliko bea ima godina?
moja luna ponasa se isto kao bea...

Luna,Alf i Ben su predivni svi:heart:.Mislim da je suvosno to reci.:D

Luna Bea ima 10 meseci i 10-ak dana.Ona je beba jedna,mada se uozbiljila od kako joj je proslo prvo teranje,ali samo bi da se mazi i da skace i da ludi.:mrgreen:Sad smo se vratile iz setnje,jela sam grozdje,a ona nece.Morala sam da probam da li hoce.

Luna,Alf i Ben su predivni svi:heart:.Mislim da je suvosno to reci.:D

Luna Bea ima 10 meseci i 10-ak dana.Ona je beba jedna,mada se uozbiljila od kako joj je proslo prvo teranje,ali samo bi da se mazi i da skace i da ludi.:mrgreen:Sad smo se vratile iz setnje,jela sam grozdje,a ona nece.Morala sam da probam da li hoce.

rado prihvatam savet od ljudi koji znaju, strucni su... dali su mi savet da grozdje i jabuka nisu dobri za nase ljubimce. los uticaj na srce itd..
luna jede sve.. alava je kao vecina labradora...
blesavi labradori, samo bi ludovali, igrali se... da se maze...
divna je bea ;)

cao alf,
ja sam jos devojcica, pa ako mozes da sacekas jos malo da odrastem...

Lepa Luna, pošto svi izbegavaju da pare pse u jesen da ne bi imali štence zimi, izgleda da će ALf morati da te sačeka da porasteš ! A toliko si slatka da to čekanje i neće biti strašno. :zag:

hvala alfe, pravi si laf..
dok porastem mozemo se druziti, pa te pozivam alf da dodjes na moj sajt: www.labrador.rs
;)

da vas nesto pitam verovatno je otome i pricano na forumu ali da ja ne bi listao stare stranice molim za misljenje. moj max ima osam meseci i hranim ga eko pet junior granulama da li je ta hrana dobra i dovoljna za njegov uzrast i do koliko mogu da ga hranim tom hranom kakva su vasa iskustva...

rado prihvatam savet od ljudi koji znaju, strucni su... dali su mi savet da grozdje i jabuka nisu dobri za nase ljubimce. los uticaj na srce itd..
luna jede sve.. alava je kao vecina labradora...
blesavi labradori, samo bi ludovali, igrali se... da se maze...
divna je bea ;)

Nisam to znala,ja sam cula da je jabuka dobra za dlaku,mada joj ne dajem voce jer nece da jede,razmazeno prase moje milo:D Hvala i Luna je prelepa.:)

Back