Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
picture.php
pozdrav svim forumasima evo malo nas tj. maxa.
picture.php

Evo i nas posle duzeg vremena. Posle sve ga sto nam se izdesavalo sa psima, resili smo da nastavimo dalje sa nasim psima, i naravno, Alfom i Norom koje ce zauvek ostati u nasim mislima i imati posebno mesto u nasim srcima :heart:

Ovo je nasa nova nada Daddemma Blazin Star:
Picture004-1.jpg

IMGP0027-1.jpg

KopijaodPicture072-1.jpg

Veliku zahvalnost dugujemo Dejanu i njegovoj porodici (Daddemma kennel), koji su nam izasli u susret i poklonili jednu od svojih najboljih zenki.
Blejz je cerka CH Peppera od Himalajskeho Cedru
PepperCACIBSubotica-1-1.jpg

i Daddemma Sky Lady:
daddemmaskylady-1.jpg

Sestra evropske mlade pobednice Daddemma Angel:
IMG_0029-1.jpg

Jaoj kako je lepa,prelepa je.Kako je neko tako los da je otrovao Alfu i Noru?Mislim da bih mogla da ubijem takve ljude.Jos jednom jako mi je zao,nisam mogla da verujem kad sam procitala:(.Ali dobro je sto idete dalje,prelepa je Blejz.:heart:

Juče smo vodili Alfa na Dunav (plaža Bečarac) da pliva i dok smo silazili sa keja napao ga je pas (akita inu) ! Naskočio ga je i režeći oborio, bilo bi jako gadno da ga gazda nije na vreme zaustavio, pošto se taj pas ponaša kao car plaže i svakodnevno razjuri (blago rečeno) one pse koji mu se ne dopadaju. (Inače, pas je poznavao Alfa, prošlo leto su zajedno tu proveli, a ovo leto ga je video pre 5 dana). Medjutim, kad je ustao Alf je počeo da jako šepa, izgleda da ga je pritisnuo baš na tu stranu tela i da je tad uganuo nogu - jer pas je ogroman i teži duplo od Alfa. Baš je bilo gadno i pošto nam je ovo drugi napad na istoj plaži ovog leta (u prvom sam stradala ja dok sam držala svog psa, jer se staford koji ga je napao otrgao iz ruku gazde koji je pokušao da ga zadrži i ujeo me za nadlakticu ! ) više sigurno nećemo odlaziti na tu plažu. Bar ne u vreme kada ima pasa za koje znamo da nisu druželjubivi kao ovaj.

Preporuka svim novosadjanima da izbegavaju da pse dovode na ovu pseću plažu, sem možda rano ujutru i kasno uveće !

Sad nam slede kratke šetnje. Ništa protiv bolova mu nismo ni davali nikad .

Inače, Alf sad ima punih 19 meseci ! :gace:

strasno izgleda da mi iz NS i okoline imamo problem sa plazama...
moja preporuka probaj oficirac, onaj poslednji deo tamo nema toliko ljudi ni pasa, ja bar moje pse tamo vodim1!!!

Brz oporavak zelimo Rea, Boa i ja!

Hvala Nina.
Evo, jednog obavestenja od mene za sve vlasnike retrivera:

Klub retrivera "Paraćin" u Paraćinu 26.9.2009. organizuje specijalku retrivera, jednu od najvecih na nasim prostorima. Naime, u jutarnjim časovima održava proširenu utakmicu retrivera kao i ispit urođenih osobina. Nakon toga, do početka specijalke (koja počinje u 19h) biće organizovano kuvanje kotlića i celodnevno druženje na obali Velike Morave.

Sudi, po planu, Rosmarie Wild (Toopines kennel), odgajivač labradora iz Svajcarske.(http://www.compiuter.ch/Toopines_Labrador.htm) Pozivamo vlasnike svih rasa retrivera da dodju.
Razredi pasa na specijalki:
Beby class 3-6 meseci,
Papy class 6-9 meseci,
Junior class 9-18 meseci (JCAC),
Intermedia 15-24 meseca (CAC),
Zreli + 15 meseci (CAC)
Radni (CAC)
Sampioni (CAC)
Veterani + 8 godina.
Upisnina za Ispit urodjenih osobina 1000,00 dinara.
Upisnina za Prosirenu utakmicu 1000,00 dinara.
Upisnina za Izlozbu u razred Beby,Papy i Veteran 1200,00 dinara.
Upisnina u ostale razrede 1500,00 dinara.
Uplate na racun 245-54428-98.
Prijave bez dokaza o uplati nece biti u katalogu.
Svaki izlagac dobija katalog.
Po cetiri prvoplasirana psa u svakom razredu dobijaju nagrade.
Po zavrestku ocenjivanja biraju se BOB, BOS, najlespi psi po razredima iz svih prijavljenih i ocenjenih rasa, BISS.
Sve informacije na telefon 064/1774707, 063/8297402 ili 064/0261001.
Fax 035/569-878,
mail:
astorela@yahoo.com
aleksandra.pn@neobee.net

Prevodilac na specijalki-Tamara Kristo.
Medalje dobijaju po četiri prvoplasirana psa u razredu Baby i Puppy.
Pehare dobijaju pobednici razreda, Mladi i Zreli klupski pobednici.
Po tri prvoplasirana para, grupa i grupa potomaka dobijaju pehare.
Najlepši pas retriver dobiće sliku ulje na platnu, sa motivima retrivera.
ROYAL CANIN i na ovoj izložbi nagradiće najuspešnije.

Dobrodosli! :D

nama medalju treba dati samo ako uspemo da se dovucemo do tamo hehehe sa sva 3 psa :)

loks je napunila prekjuce 3 godine, evo slika

torta
torta-1.jpg

lokirodjendan-1.jpg

IMG_1631-1.jpg

poklon za rodjendan je bio izlet do Cetinja i Rijeke Crnojevica, uzivali smo :)

rtgsz-1.jpg

untitled-25-1.jpg

glavica pametna
thdftyd-1.jpg

bjmb-1.jpg

uzivancija u parku

SNV32340-1.jpg

SNV32346-1.jpg

SNV32351-1.jpg

SNV32355-1.jpg

SNV32356-1.jpg

...i plivacke, drugacije zvane "labradorska radost"

ert-1.jpg

ydrt-1.jpg

ty-1.jpg

tgxd-1.jpg

tdrt-1.jpg

SNV32413-1.jpg

SNV32412-1.jpg

SNV32387-1.jpg

jeeee!!!
SNV32385-1.jpg

baci pet!
SNV32438-1.jpg

ljubimo vas!

Ja imam jedno pitanje.Ovako Bea ima skoro 10 meseci(16. septembra puni 10 meseci) i ponasanje joj je odlicno,slusa sve.Ali,kada je u prisustvu drugih pasa ne slusa.Odnosno kad se igra sa 2-3 psa isto dobro slusa,ali kad podjemo na izlozbe sa njom ona poludi.Ne izvodimo mi ju jos uvek da bismo je izlagali nego da vidimo za misljenja i slicno,ali ona je previse zivahna na izlozbama vuce tamo_ovamo,kad smo bili u Cupriji,toliko me je vukla,da su mi se ledja ukocila i 2 dana nisam mogla da se pomerim.Razumem ja psi oko nje,ali bas nista me ne slusa tada,hoce da ponjusi svakog psa koga vidi,ustvari bilo bi lepo kad bi htela samo da ih ponjusi,ona odmah skace na njih.:hahaha:Blesava je skroz,danas je preskocila ogradu od 1,20 m kod moje bake da me odbrani od lutalica.One su jurile kokosk babine i dedine,posle sam ja pojurila njih i Bea je naravno svo to vreme bila u dvoristu i samo tako preskocila ogradu i sela uz moju nogu i rezala na pse(branila me je jer su oni kezili zube na mene) i onda sam ja posla sa njom brze bolje u dvoriste da ona ne nastrada.:)Poslusna je,cak je pustim u neograjdeni deo dvorista i sednem ispred i ona stoji tu njusi,na ulicu joj nedam da ide i ne pokusava,prolaze i kola i kamioni,a ona jednostavno do trotara i dalje ne ide,samo eto na izlozbama kad joj se pomesaju mirisi poludi i vuce kao luda.

Ma znam Astorela da Paraćin nije daleko od Novog Sada, ali mi je nešto ovog meseca čak i Bgd jako, jako daleko !!!!

Nadam se da ću uskoro da diplomiram, pronadjem neki posao pa će mi sve biti bliže. A onda eto nas sledeće godine u Paraćinu.
Vidimo se sledece godine onda :)

Evo malo nase bande :)
Kan
kan111-1.jpg

kan222-1.jpg

Blejz
blejz-1-1.jpg

P8250065-1.jpg

Astor sa Blejz i Kanom:
sv-1.jpg

ab-1.jpg

Bona i Luna sa Ilijom i Mladenom :)
PIC_00132-1.jpg

PIC_00102-1.jpg

PIC_002388-1.jpg

Bona najverovatnije ocekuje stence, ali o tom potom ;)

Sad sam vas malo zatrpala slikama :)

Back