zainteresovani
Početnik
- Poruka
- 23
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juče smo vodili Alfa na Dunav (plaža Bečarac) da pliva i dok smo silazili sa keja napao ga je pas (akita inu) ! Naskočio ga je i režeći oborio, bilo bi jako gadno da ga gazda nije na vreme zaustavio, pošto se taj pas ponaša kao car plaže i svakodnevno razjuri (blago rečeno) one pse koji mu se ne dopadaju. (Inače, pas je poznavao Alfa, prošlo leto su zajedno tu proveli, a ovo leto ga je video pre 5 dana). Medjutim, kad je ustao Alf je počeo da jako šepa, izgleda da ga je pritisnuo baš na tu stranu tela i da je tad uganuo nogu - jer pas je ogroman i teži duplo od Alfa. Baš je bilo gadno i pošto nam je ovo drugi napad na istoj plaži ovog leta (u prvom sam stradala ja dok sam držala svog psa, jer se staford koji ga je napao otrgao iz ruku gazde koji je pokušao da ga zadrži i ujeo me za nadlakticu ! ) više sigurno nećemo odlaziti na tu plažu. Bar ne u vreme kada ima pasa za koje znamo da nisu druželjubivi kao ovaj.
Preporuka svim novosadjanima da izbegavaju da pse dovode na ovu pseću plažu, sem možda rano ujutru i kasno uveće !
Sad nam slede kratke šetnje. Ništa protiv bolova mu nismo ni davali nikad .
Inače, Alf sad ima punih 19 meseci !![]()
Alf, nije to dalekoImamo dosta njih iz Novog Sada koji su prijavili pse
![]()
Vidimo se sledece godine ondaMa znam Astorela da Paraćin nije daleko od Novog Sada, ali mi je nešto ovog meseca čak i Bgd jako, jako daleko !!!!
Nadam se da ću uskoro da diplomiram, pronadjem neki posao pa će mi sve biti bliže. A onda eto nas sledeće godine u Paraćinu.