Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sofffy:ima slatkast miris... nadam se da ce ti se dopasti! (mene podsjeca na plvu jubav)

izasao je u prodaju zajedno sa Tropical Shake,prije 2-3 godine!IvAnA:):Sof, pa ja sam koristila to dole koje 'nikad nisi videla'....I bash je sr*nje...nemoj da bacash pare na nejga ako ga nekad vidish...
A koje je to juicy fantasy..? Ja nisam nigde videla da ima da se kupi....
zeleno je-lici na ono od kamilice(Sensitive)!

Slazem se ali mi labelo ne jedemo, ne stavljamo u frizider i nije nam uopste bitno koji je ukus o pitanju...Peta W.:Heh..pa nije ovo zhenska tema...i mushkarci (treba da) koriste labelo.. :wink:
hahahahahahahahaPeta W.:Ne jedem ga ni ja..i ne drzhim u frizhideru...a zhensko sam... evo,ako mi ne verujesh,pitaj mog muzha..
Pa,kad bi isprobali neke ukuse,mozhda bi vam posle bilo bitno...ali zashtita je zashtita,bez obzira kog je ukusa....![]()
aha,ja mislim jagoda..al ne sjecam se..IvAnA:):uu zvuchi ql....
e sad sam se setila jednog strava labela...rosal neko roze sa sitnim shljokicama...mislim da se zove pretty girl...moram da ga nadjem negde...a povrh svega mnogo dobro mirishe...![]()
ima moja jedna drugarica..mene nije zanimalo. ja volim od mente ...i od borovnice!