LABELLO

sizi,kupi juicy fantasy! meni je ono suuuper! ali svako labello me podsjeca na neki period u zivotu.. na ljude,dogadjaje... ali svi mirisi tako- labella pogotovo.. :)
to ti je ovo:
img3743.jpeg

evo neko labello koje nikad nisam vidila:
cucinotta_labello.gif

Sof, pa ja sam koristila to dole koje 'nikad nisi videla'....I bash je sr*nje...nemoj da bacash pare na nejga ako ga nekad vidish...:roll:
A koje je to juicy fantasy..? Ja nisam nigde videla da ima da se kupi....

IvAnA:):
Sof, pa ja sam koristila to dole koje 'nikad nisi videla'....I bash je sr*nje...nemoj da bacash pare na nejga ako ga nekad vidish...:roll:
A koje je to juicy fantasy..? Ja nisam nigde videla da ima da se kupi....
izasao je u prodaju zajedno sa Tropical Shake,prije 2-3 godine! :) zeleno je-lici na ono od kamilice(Sensitive)!
Zasto da ne kupujem ono- sto ne valja?

Jao taj Tropical Shake je neshto najlepshe shto sam ikad pomirisala ali to je bilo jako kratko da se kupi i nema ga sad uopshte....:( :(
A ono narandzasto....ma nije da ne valja ali totalno je bezveze...ne znam....Mozda se samo meni ne svidja....mozda je u stvari Ok....heh....ma kupi pa probaj....:D

Ne jedem ga ni ja..i ne drzhim u frizhideru...a zhensko sam... evo,ako mi ne verujesh,pitaj mog muzha.. :mrgreen:
Pa,kad bi isprobali neke ukuse,mozhda bi vam posle bilo bitno...ali zashtita je zashtita,bez obzira kog je ukusa.... :mrgreen:

Peta W.:
Ne jedem ga ni ja..i ne drzhim u frizhideru...a zhensko sam... evo,ako mi ne verujesh,pitaj mog muzha.. :mrgreen:
Pa,kad bi isprobali neke ukuse,mozhda bi vam posle bilo bitno...ali zashtita je zashtita,bez obzira kog je ukusa.... :mrgreen:
hahahahahahahaha
kakve veze ovo ima sa labelom???
a da... ima ima... o boze na sta sam ja pomislio :roll:

pa znam..ali u novom pakovanju! ono- niko ne ljubi bolje i to..

elem,kupila sam si sjaj za usne u kockici... presladak jeee! jedan dio je bezbojan i svjetlucav,a drugi je bez..:) odlican jeeee

uu zvuchi ql....

e sad sam se setila jednog strava labela...rosal neko roze sa sitnim shljokicama...mislim da se zove pretty girl...moram da ga nadjem negde...a povrh svega mnogo dobro mirishe...:)

IvAnA:):
uu zvuchi ql....

e sad sam se setila jednog strava labela...rosal neko roze sa sitnim shljokicama...mislim da se zove pretty girl...moram da ga nadjem negde...a povrh svega mnogo dobro mirishe...:)
aha,ja mislim jagoda..al ne sjecam se.. :) ima moja jedna drugarica..mene nije zanimalo. ja volim od mente ...i od borovnice!

Back