Л О Б И

Да и на КиМ се гради???
Србија је окупирана Браћо шта ту има бити задовољан, те паре што добива добива на рачун окупације.

commodore:
Smesni su mi. Zive u nekom paralelnom svetu.
...
Nego, covece, moram nesto da prokomentarisem. Jel bre vidis ti koliko se zida po Srbiji covece?
Koliko se radi? Koliko se puteva dovrsava? Licno sam veoma zadovoljan time... Citavi gradovi se renoviraju koliko sam shvatio... Javljaju mi drugari kazu, neka mesta su na glavu prevrnuta i rade se temeljne rekonstrukcije. Radi Velja a? Seljak - seljak... ali radi...

Ето, видиш, а сети се колико ме напљувасте што ја браним Вељу... а ја само знам да је он свим својим срцем заљубљен у Србију и да ће учинити све (из домена свога посла) да остане запамћен као КОРИСТАН, ДА СЕ ДОКАЖЕ... и то пре свега ценим... дела, а не речи... а право да вам кажем некада ми и годи када одвали онако "по српски"...

Бл:
Да и на КиМ се гради???
Србија је окупирана Браћо шта ту има бити задовољан, те паре што добива добива на рачун окупације.

Не могу никако да доконам те разне "инвестиције" и "донације"... да ли то странци у ствари испод жита плаћају оно што су разрушили бомбама... или тако перу свој прљав новац (јер за сваку донацију бивају ослобођени од пореза у својој земљи)?

Back