Kvrgavi prsti

Umri_muski

Legenda
Poruka
73.329
Mozda bih trebao ovo na zdravlje, ali predpostavljam da nije bolest u pitanju...

Kvrgavi prstu , a normalnog stasa devojka... i to mlada 25 recimo...
Znate one prste koje imaju deca od godinu koja su ugojena...
Ili zene koje imaju 150 i vise kilograma...debeli prsti kao da imaju masnocu na sebi, neravni , mishelin prsti...sve sloj do sloja vazdusastih po izgledu oblacica , a nisam pipao pa da znam da li su masnoca...ili tvrda masnoca ili sta je..

Blago receno to su samo malo deblji prsti , ali kad kazem debeli prsti onda obicno svi mi vidjamo debelo pa okorelo cvrsto , tvrdje od cajne , okrutelo cak i od zuljeva..
A ovo je nekako cudno , ocigledno mekana koza, a ima to kvrgavo , debelo neujednaceno tkivo ispod...

Ja sam svirao harmoniku , nema sanse ma koliko vezbao ti da napravis bilderske ili masne misice na prstima nego ce biti glatko i bas ono sto kazu klavirski prsti , ili lopovski prsti...bice cak i lepsi za gledanje, dok kod nekih valjda genetski postanu deblji pa budu ono kao na vozacima traktora u selu...

O cemu je ovde rec....sta moze da ostavi takve prste kod osobe....nema strije, nije naglo mrsavljenje...
A meni se cini da nisu krvgavi na zglobovima pa da kazem reuma...to sam video kod nekih baba koje imaju stanove na zvezdari velike, ali nemaju primanja pa im hladno a ne zele da se menjaju i da zive kao ljudi u nekim banjama Srbije do kraja zivota....donekle razumem ali i ne razumem....zivela bi carski do kraja zivota a ovako je vidim kako zbog hladnoce ima ogroman stan u centru zvezdare a ocigledne otoke od reumatizma...koji ne znam da li bole, ali ljudi kazu da boli reuma i kad nije samo ogranicenje kretanja tj skripa zglobova...

Mozda je genetika, ima kratke i debele prste...

Nisu , zato i pitam na temi , debeli bi prosli neopazeno , sad sam video jos jednu relativno normalnog stasa devojku koja ima malo vise debele i kratke prste, nisu toliko kvrgavi kao kod one prve...kad kazem kvrgavi misli kao da imaju kvrge, neujednacenost debljine prsta po celom profilu , cilindru prsta...

Znaci da i drugi primetise....ja nisam do sad...ne znam kako , jesam debele prste i kod debeljuca, ali nisam kvrgave , osim one reumatozne ali to su zglobovi...

Back