Kvrga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako zeni izjaviti ljubav?

Volim te do zadnje kvrge.

Samo mi nije jasno sve tvrde kako vole veliku kitu a ne mogu izdrzati najobicnije kvrge. Kazu da ih boli.

sinnke:
Zene da li bi vise volele da muskarci imaju na penisu kvrge koje bolje cesu (ono po principu kvrgavog kondoma) ili vam je dobar i ovaj kakav je.

Ako volite prvu varijantu da li mislite da ste uskracene zbog toga sto nema takvih?

ha ha ! .....neko ima kvrgaaav peeeeniiis.....

Cekaj, a zasto bi se zaustavili samo na kvgavim? Mislim, zamisli da moze da bljuje vatru, da je troglav ili tako nesto...kad vec zamisljamo. Treba pustiti masti na volju, samo kreativno.

da ima mogucnost menjanja pritiska punjenja i duzine u skladu sa kontrakcijama vagiine (mislim da je ovo idealno !!! )

Aleksej_BASO:

Hahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahah

Ja sam bas hteo da pitam ovakvo nesto, t.j. da li zene uopste osete one nazovi kvrge i nabore na nekim kondomima... Meni izgledaju beznacajno, ali....
Rebrasti... se zovu...
Kazu da osecaju... mada i ja mislim da je to manje bitno... Isti efekat i bez "kvrga" :lol:

sinnke:
Zene da li bi vise volele da muskarci imaju na penisu kvrge koje bolje cesu (ono po principu kvrgavog kondoma) ili vam je dobar i ovaj kakav je.

Ako volite prvu varijantu da li mislite da ste uskracene zbog toga sto nema takvih?

Znam ja! Gurnes ga malo u kosnicu sa pcelama pa posle bode kvrgovito na pet strana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back