Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NatasaNatasa:O, lektore ... izvinjavam se .....![]()
sinnke:Zene da li bi vise volele da muskarci imaju na penisu kvrge koje bolje cesu (ono po principu kvrgavog kondoma) ili vam je dobar i ovaj kakav je.
Ako volite prvu varijantu da li mislite da ste uskracene zbog toga sto nema takvih?
AntunTun:ha ha ! .....neko ima kvrgaaav peeeeniiis.....
intra:Idemo na GM :da mu je radna temperatura 55 celzijusa, da ima ugrađene el. organe jegulje i naravno da vibrira
Rebrasti... se zovu...Aleksej_BASO:
Hahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahah
Ja sam bas hteo da pitam ovakvo nesto, t.j. da li zene uopste osete one nazovi kvrge i nabore na nekim kondomima... Meni izgledaju beznacajno, ali....

Uf pa to je vec problem... Posalje je kod mene da vidim u cemu je problem...Nevenchica:Moja drugarica qukala da je boli pa otkida...![]()
Da izvrsim neke preglede, testove i tako to... 
Mogla bih....Petar_Pan:Uf pa to je vec problem... Posalje je kod mene da vidim u cemu je problem...Da izvrsim neke preglede, testove i tako to...
![]()
sinnke:Zene da li bi vise volele da muskarci imaju na penisu kvrge koje bolje cesu (ono po principu kvrgavog kondoma) ili vam je dobar i ovaj kakav je.
Ako volite prvu varijantu da li mislite da ste uskracene zbog toga sto nema takvih?