Trazim_curu_zabrak
Domaćin
- Poruka
- 4.292
Gledao sam dosta epizoda ovog kviza i puno puta sam sumnjao da je teska namestaljka i da nikom nikad nisu dali pare osim njihovim statistima i to ne one pare koje kao osvoje vec honorar od 20, 30 hiljada, a veceras sam se u to uverio i to na pitanje u koju olimpijsku disciplinu Velika Britanija nikad nije bila olimpijski sampion. Ponudjeni odgovori su ragbi, vaterpolo i hokej na ledu. I zamislite pitanje znaci da ga postavite svim stanovnicima Srbije a da ne ponudite tri moguca odgovora garantujem da ni jedan jedini Srbin nece znati odgovor. A zamislite njihov tragac je to ladno znao. Znaci totalna nebuloza, pitanje koje je toliko bezveze toliko odudara od opsteg znanja, toliko je glupo za bilo koji kviz da je smesno ali bukvalno smesnio i na njemu su se odali. Kad njihovi statisti prolaze pitanja su onako klasicna i prihvatljiva za kvizove ali kad odgovaraju ljudi obicni koji su se sami prijavili e onda stupaju na scenu morbidno bezvezna i antikviz pitanja tipa ovog kojeg sam napomenuo. Iskreno to ce biti i zadnja epizoda tog kviza kojeg cu ikad vise gledati. Kviz potraga je mrtav za mene.
Poslednja izmena: