kvar na Redmi 8A

prenosilac por

Primećen član
Poruka
974
Primijetio sam nakon dolaska s posla da telefon Redmi 8A sam od sebe otvara stranice,aplikacije i vidjevsi da ne reaguje na touch,takodje ni na Power taster.Drzao sam nekoliko sekundi neprekidno na Power i otvorila se stranica MAIN MENU Redmi Recovery 3.0 sa opcijama 1 Reboot,2 Wipe Data i 3 Connect with MIAssistant.
Na Wipe Data nijesam pomisljao,a ove druge dvije bukvalno ne reaguju,Reboot otvara malo neki ekran na kom pise Redmi i vrati me na Main Menu.Isto se desava sa opcijom MI Assistant.
Vrti me u krug.Da li neko ima neku sugestiju,predlog?

Nosiš u neki servis i nadaš se da mogu nešto da urade mada sumnjam. Opet prijateljici ispale makaze na samsung i on poludeo, samo je blicao ekran kao stroboskop i nije reagovao na dodir. Odnela žena u servis, oni malo čačnuli i telefon proradio. Da ne veruješ.

Držiš dugme gašenja 10 sekundi i telefon se restartuje.
Ako nemaš ništa bitno na telefonu dugme gašenje u volume minus dok se ne pojavi meni za vraćanje na fabrička podešavanja tj sve se obriše i instalira telefon bude kao nov.

Nosiš u neki servis i nadaš se da mogu nešto da urade mada sumnjam. Opet prijateljici ispale makaze na samsung i on poludeo, samo je blicao ekran kao stroboskop i nije reagovao na dodir. Odnela žena u servis, oni malo čačnuli i telefon proradio. Da ne veruješ.

Držiš dugme gašenja 10 sekundi i telefon se restartuje.
Ako nemaš ništa bitno na telefonu dugme gašenje u volume minus dok se ne pojavi meni za vraćanje na fabrička podešavanja tj sve se obriše i instalira telefon bude kao nov.
pokusao reset kopirajuci klip sa Youtube ali sam prethodno vadio SM karticu da vidim sta bi moglo da se sacuva.Uglavnom,nije uspjelo,opet me je vratio na Reboot iako je pobrisao podatke.

Back