Kvantna fizika

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.394
tepa bi se trebala zvati ona zuptanca sto u zepteru u svajcarskoj naucnici su kopali tunel da se sudsre ne ke cesticr
biko je predpodstavki da se zaprave radi o crnim lupama tj prasak onaj zlatni?
pa me interesuje dal mizemo to uzmeriti kada bude astroid isa na zemlju da upane u crnu rupu?
to ima teorije i u anstanovoj teoriji rrvaliteta
ali trrba malo dublje kopati da bi se doslo do toga sta je anstajn hteo
on je mislia da zrne duoe tj rupe tj da one i njesu vala ko uzisivaci vec portali z adruge dinemzije
zade dolazimo do onog kljucnog
kako je on uztanovio to...? cita sma u njegovim zpisima jednu sidnicu na koju malo ko ofbraca paznne
a ne bi odje vala da iznosim kod uzapratora na ovon forume... kako da ne !

tepa bi se trebala zvati ona zuptanca sto u zepteru u svajcarskoj naucnici su kopali tunel da se sudsre ne ke cesticr
biko je predpodstavki da se zaprave radi o crnim lupama tj prasak onaj zlatni?
pa me interesuje dal mizemo to uzmeriti kada bude astroid isa na zemlju da upane u crnu rupu?
to ima teorije i u anstanovoj teoriji rrvaliteta
ali trrba malo dublje kopati da bi se doslo do toga sta je anstajn hteo
on je mislia da zrne duoe tj rupe tj da one i njesu vala ko uzisivaci vec portali z adruge dinemzije
zade dolazimo do onog kljucnog
kako je on uztanovio to...? cita sma u njegovim zpisima jednu sidnicu na koju malo ko ofbraca paznne
a ne bi odje vala da iznosim kod uzapratora na ovon forume... kako da ne !
Crne rupe ne usisavaju ništa.
U nju ne možeš da udješ sve i da hoćeš.

Crne rupe ne usisavaju ništa.
U nju ne možeš da udješ sve i da hoćeš.
ama kaki me ne razumes!
kade se astroid pojavi dvajist i devete onda ti svajcarci u Zepteru sto udaraju te cestice moraju da ustanove dal ili nije crna rupa jer ako nije onfa smo ga najbli
jer ce prvo zenevu da usisa ta materija....
ali ako jeste
onda samo neka te tunele sto prave tamo za putanje te cestice neka naprave neki top ka astroiddu i hocas posla ce se rapanane astroid na djelice u atmosferi tako d anemamo razloga za brigu

nego me interesira
kako stoje stvari sa tom konkvencijom u zenevi?
jel oni jos lupaju te cestite?
i kako ih pustaju kroz sta? imaju neki elektromotor ili sta????

ama kaki me ne razumes!
kade se astroid pojavi dvajist i devete onda ti svajcarci u Zepteru sto udaraju te cestice moraju da ustanove dal ili nije crna rupa jer ako nije onfa smo ga najbli
jer ce prvo zenevu da usisa ta materija....
ali ako jeste
onda samo neka te tunele sto prave tamo za putanje te cestice neka naprave neki top ka astroiddu i hocas posla ce se rapanane astroid na djelice u atmosferi tako d anemamo razloga za brigu

nego me interesira
kako stoje stvari sa tom konkvencijom u zenevi?
jel oni jos lupaju te cestite?
i kako ih pustaju kroz sta? imaju neki elektromotor ili sta????
Ne postoji gravitacija i crne rupe ne mogu ništa da usisaju u sebe.
Postoji samo problem od oslobađanja energije sadržane u neutronima.

ama ako oni naprave crnu rupu u Cepteru u Zvajscarskoj! prvo sto ima dusisa je onaj sat u londonu, to sam bas cita i gleda emisiju o tome!
jer ce u londonu ako u Septeru naprave prvo da se pojavi e onda smo ga najebali!
pa me zanima sada kako povodom toga stoje tamo?
jer se jos igraju vraga? bogami ima bude samo fik i gotovo daj Boze! ina cjela svajcarska odlete u nesmem da reknem dje... to je pzovka a odje nemerem sovati mamu li vam da idete u tri ***** svajcarci

Back