- Poruka
- 3.616
Zena kad ima kvalitetan seks ona se proljepsa kao Andjeo. Dobije ono andjeosko lice i nabubre joj grudi. Nekako se tada zena opusti i zivi finim zivotom. Takojder se kod muskaraca opusti penis o muskarac se osjeca dobro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zena kad ima kvalitetan seks ona se proljepsa kao Andjeo. Dobije ono andjeosko lice i nabubre joj grudi. Nekako se tada zena opusti i zivi finim zivotom. Takojder se kod muskaraca opusti penis o muskarac se osjeca dobro.
Da li je za zenu vazniji KVALITET seksa ili KVANTITET?
Zena kad ima kvalitetan seks ona se proljepsa kao Andjeo. Dobije ono andjeosko lice i nabubre joj grudi. Nekako se tada zena opusti i zivi finim zivotom..
čista istina...kad je žena redovno jebbana ona prosto blista![]()
Kvalitet batice,sigurno jel pazi sad ovo,zena ce biti zadovoljnija ako si iskusan i sa pozamasnom alatkom i obradis je na nekih 15-ak minuta
neg' da je jeb*s ceo dan sav smotan sa malenim pimpekominace provereno je to,bio sam sa jednom curom i posle mi je ispricala nesto pa se pokazalo da je tacno ovo sto pricam
pa da...redovno me jebudićko al blistaš nešto a i mašnice su ti jepe
u mozak? i mene![]()
i ja tako isto pomišljam često...e moj DeeLite...prođe više od pola života ti se ne najeba :/
pa debi drugde...kad bi pokušo u dupe poginuo bi...
nismo mi ko ostali forumeri da smo samosvesni čvrsti nepokolebljivi istrajni i sve ostale vrline koje krase ljude
Mislim da u općoj svijesti postaje sve jasnije da kvaliteta seksa nije nešto što postoji i opstaje samo od sebe, već morate partnera voditi kroz to da biste se što više približili idealu i da u spolnosti maksimalno uživate. Ključna je jasna i neprestana komunikacija o tome što kome godi, što kome nedostaje, što tko želi i povezanost partnera u pravom smislu riječi – dakle na svim ključnim područjima. U odnos treba mnogo ulagati, posebno nakon što mine prva zaljubljenost i početna navala strasti. I ako u odnosu već vlada poštovanje i ljubav, na pravom ste putu do kvalitetnog spolnog života. Emocionalni zapleti i prepleti mogu umanjiti kvalitetu, ali istovremeno i oplemeniti druga područja povezivanja. Seks nije uvijek zlato, može biti centar odnosa, ali i samo dopunski član, bez kojega lanac još uvijek ostaje cjelovit.
![]()
nismo pametni al smo zato glupi![]()
****** ženu ili upropasti il učini da blista, da cveta