Kvalitet boje na novim automobilima

Retki zato kad neko radi kako treba moze dogurati jako daleko pogotovo u Americi .. Vidis ovog Rusa .. Nije meni toliko inreresatno sta on radi vec kako je posao razvio i sa kojim autima radi .. Pokupio je svu kremu Californije .Ljudi mu daju da radi na osigiranje RR ,Ferarije, Lambo itd ..mnogo moras biti ozbiljan i sa dobrim timom za tu klijentelu ..
Moze da se dogura na trzistu na kojem ima novca, sto u zemljama kao sto je Srbija nije slucaj. Koliko mozes da naplatis misteriji koja ti je donese 40 godina stari golf da mu krpis rupe od korozije. U bogatijim zemljama te krseve ces retko da vidis na ulici, jer su popravke skupe i takvi automobili idu pod presu za reciklazu, bas kao i automobili koji su slupani vise od 40% vrednosti.

Moze da se dogura na trzistu na kojem ima novca, sto u zemljama kao sto je Srbija nije slucaj. Koliko mozes da naplatis misteriji koja ti je donese 40 godina stari golf da mu krpis rupe od korozije. U bogatijim zemljama te krseve ces retko da vidis na ulici, jer su popravke skupe i takvi automobili idu pod presu za reciklazu, bas kao i automobili koji su slupani vise od 40% vrednosti.
Da naravno mada neki stari rastu u vrednosti.. Kod mene je 50% vrednosti ali to ide brzo.. Ova auta di 5k€ jako malo je potrebno da popravka bude 2,5k € tako da se to vecinom isolacuje pa se prodaje na aukciji ili za otpad ili za izvoz ..

Amerika je extra ja sam trebao ici za Californiju mlad lud promasio voz :) .. 1000de mogicbostu za one koji imaju nesto izmedu usiju ili prstiju ..
I ja isto, dok je moje društvo komplet zbrisalo preko 2000te godine ja sam čekao bolje sutra, rekoh fakultet gotov sad ćeš... Kad ono sve neke prevarantske firme po kojima sam kao radio, malo malo neka afera krađa ili pljačka.

Mnogo se vise radi nego po Evropi , ali zato standard ne moze da se poredi. Sama cinjenica da su 97% automobila automatici dovoljno govori.
Nebi radio za nekoga za to je EU dobra ali za sebe I da se napravi nesto vise za to je Amerika br1 .. Tu te EU davi a i trziste im je razjedinjeno ma sta oni pricali razlicite drzave razni jezici i svi svoje guraju..

Back