Kvalifikacioni ispiti za upis u srednje škole

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:super: Prvo da kazem imali smo vodu i bila je topla :) Pitanja su bila laka ... Sve sam uradio. Samo me jedno pitanje muci gde mi je tacan odgovor ali sam presao njihovu tacku od linije i dopisao tacku opet ... Inace taj odgovor je tacan. Sad jel neko zna da li ce mi priznati taj odgovor i na jednom mi se razmazala olovka ali se odgovor vidi super. Ako neko zna u vezi ove tacke nesto neka mi odgovori. Srecno svima na matematici sutra :D
Ma nemoj da se brines nista, oni pre prijemnog govore da treba lepo da se pise cisto da neko ne bi mnogo brljao.Ako ti je tacan odgovor kao sto kazes priznace ti sugurno, u suprotnom mozes sloodno da ulozis zalbu.
P.S.Meni je jedna stranica na prijemnom bila skroz unistena jer sam zvrljao hemijskom pa sam jako pritisnuo pa mi cela stranica bila pocepana.Ja sam uzimao bensedine i aspirine jer sam mislio da nece nista da mi priznaju ali kada sam video da imam 19.5:D:D:D:D.Samo ako si kod knjizevnih likova zeznuo veliko ili malo slovo skinuce ti pola poena kao meni(Stari Vujadin a ne kao sto sam ja napisao,stari Vujadin).

Super, Super, super je bilo, ne da je bila laka kombinacija nego prelaka, nego shto sam se zeznula kod onoga Norveshka je zemlja..... bla.... bla..... pa sam za zadnju napisala izrichna, umesto vremenska :otkacio::otkacio:

Ali mislim da cu da imam poshtenih 19 poena... i sutra josh matish i cao! :klap:

ja sam za norvesku sve lepo prepisao :mrgreen: :mrgreen: jedino sam one glagolske oblike izlupao kaooooo valjda mi daju pola boda :mrgreen:

Meni nisu dali ni pola kad sam polagao pre 2 godine. Imali smo ceo pasos da prepisemo knjizevno, ja pogresio samo na jednom mestu stavio malo slovo umesto velikog i dali mi 0 za to pitanje. Dobro, imao sam 19.
Na tim ispitima je opste prepisivanje. Nama su pre toga pricali da su price o prepisivanjima samo glasine... Srecno svima 93 na matematici!!!

TEST JE BIO PRELAK.Neka pitanja su bila slicna kao prosle godine, pa 2,3 cak ista.Znam,jer imam kombinacije od prosle.Ja sam napravio dve greskice pa sta mislite da li ce mi priznati:

1.greska:
naziv lika:"Pilipenda
naziv dela:"Pilipenda"
pogresio sam u nazivu lika tako sto sam poceo da pisem znake navoda,jer nisam pazljivo procitao,pa sam onda te jedne znake navoda precrtao

2.greska:
ono kod srbije i otadzbine: sam napisao 1,3,5 2,4
ali nije mi bilo tacno tako da sam prepisao i onda ispravio 2 u 3 (malo su deblja slova)

MIslim,to su te dve gluposti.Ostalo mi je sve 100% tacno.ako mi ne priznaju ulozicu zalbu.

Ma nemoj da se brines nista, oni pre prijemnog govore da treba lepo da se pise cisto da neko ne bi mnogo brljao.Ako ti je tacan odgovor kao sto kazes priznace ti sugurno, u suprotnom mozes sloodno da ulozis zalbu.
P.S.Meni je jedna stranica na prijemnom bila skroz unistena jer sam zvrljao hemijskom pa sam jako pritisnuo pa mi cela stranica bila pocepana.Ja sam uzimao bensedine i aspirine jer sam mislio da nece nista da mi priznaju ali kada sam video da imam 19.5:D:D:D:D.Samo ako si kod knjizevnih likova zeznuo veliko ili malo slovo skinuce ti pola poena kao meni(Stari Vujadin a ne kao sto sam ja napisao,stari Vujadin).
Ja sam imao zadatak u kojem je bilo 6 rechenica, i pored njih 6 linija. Na liniji je bilo potrebno napisati koje je glagolsko vreme u rechenici.
Umesto aorist, ja sam napisao Aorist. I skinuli su mi ceo bod.. :rtfm:
Zhalbom, ja mislim da nisam nsihta izukao, al' sam se zato zhalio na matish, i dobio na DRUGOSTEPENOJ (!) komisiji dodatni bod, ili bod i po.. :whistling:

TEST JE BIO PRELAK.Neka pitanja su bila slicna kao prosle godine, pa 2,3 cak ista.Znam,jer imam kombinacije od prosle.Ja sam napravio dve greskice pa sta mislite da li ce mi priznati:

1.greska:
naziv lika:"Pilipenda
naziv dela:"Pilipenda"
pogresio sam u nazivu lika tako sto sam poceo da pisem znake navoda,jer nisam pazljivo procitao,pa sam onda te jedne znake navoda precrtao

2.greska:
ono kod srbije i otadzbine: sam napisao 1,3,5 2,4
ali nije mi bilo tacno tako da sam prepisao i onda ispravio 2 u 3 (malo su deblja slova)

MIslim,to su te dve gluposti.Ostalo mi je sve 100% tacno.ako mi ne priznaju ulozicu zalbu.
lol ako ti to smatras greskama onda meni nista nije tacno :roll:
ja sam gomile toga precrtavao i stavljao u zagrade.......fazon je da pregleda neki normalan lik
i tako sam nekada pisao veliko slovo nekad malo kod svega, imenica, zamenica, aorist i sve........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back