Ben_Adam
Poznat
- Poruka
- 7.834
Bash iz tog razloga i kazhem.aman, choveche, znam sve to, ja se zaebavo....
nemoj shvatati ozbiljno vecinu stvari koje ja pishem![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bash iz tog razloga i kazhem.aman, choveche, znam sve to, ja se zaebavo....
nemoj shvatati ozbiljno vecinu stvari koje ja pishem![]()
Upravo sad sam napravila listu zelja...
1.Zemunska gimnazija-drustveni smer
2.V beogradska gimnazija-drustveni smer
3.I beogradska gimnazija-drustveni smer
i ostale radi reda,cak iako su teze(mislim na IX i III),nema veze jer 100% upadam u Zemunsku
4.IX beogradska gimnazija-drustveni smer
5.III beogradska gimnazija-drustveni smer
6.XIV beogradska gimnazija-drustveni smer
7.X beogradska gimnazija
I ostale cu da izlupam,ako treba sve da se popuni...
I mirna sam,samo onda treba da cekam....![]()
BTW Nije ni Svetina loša,mada kontam da si hteo u Jovinu,tako da bzvz ja ovo govorim.
ja cu jovinu napisati prvu pa sta bude bude.......mozda budemo u razred isli zajedno![]()
![]()
Uzasss...josh nisu stawili rezultate na net...
Ipak..proshle i swih ostalih godina je swe to mnogo brze ishlo,ne znam shta wishe chekaju....
Dvoumim se dal' da na prvo mesto stavim petu ili trinaestu, sigurno prirodni smer... Pa da pitam jel' u trinaestu idu deca i iz drugih krajeva bg-a, ili samo ona kojima je ona relativno blizu???
Upishi ono shto ti se chini boljim, po preporukama, po nekom sopstvenom vidjenju.. Istrazhuj malo..Dvoumim se dal' da na prvo mesto stavim petu ili trinaestu, sigurno prirodni smer... Pa da pitam jel' u trinaestu idu deca i iz drugih krajeva bg-a, ili samo ona kojima je ona relativno blizu???
Prijava i lista zelja se dobijaju uz konkurs, na vestima sam chula da ce sutra konachni rezultati, na sajtu ministarstva, biti objavljeni do 12 chasova.....