Nebojsa.bg
Poznat
- Poruka
- 9.861
setih se a kad je to narednih par danaA ipak znaš ko prenosi.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
setih se a kad je to narednih par danaA ipak znaš ko prenosi.![]()
13 i 14setih se a kad je to narednih par dana
Navija se za Peru da ih operu.
Tu je kristalno jasno ko ce biti zadnji - kasem solejmani.Anglosaksonci i Iran u grupi.
Politička grupa svakako.![]()
Već su na dnu. Ne mogu da verujem da su prenosili azijski baraz, a ovo najbitnije ne mogu.кукаввни спорт клуб не преноси Перу - Аустралија, Боже сачувај, стварно су ниско пали, на помолу су пенали...
Fak.B92: Australija posle penal-lutrije otišla na Mundijal! http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2022&mm=06&dd=13&nav_id=2170700
Daj neki link za stream kanale.sport klub je totalno propao, sve je izgubio i nije mi ih zao, ali arenu ne bih gledao ni mrtav. ako zelim da pogledam neku utakmicu nadjem strim i nema moronskih domacih komentatora i lopovskih sponzora kladionica.
To i meni nije loginco.SK mrtav-ladan nije prenosio mec iako je na to imao pravo i uredno pre par dana prenosio UAE-Australija. Opsti raspad sistema.
Kakav antifudbal da zajedno imaju 3 suta u okvir.
usagoals obicno ima linkove za sve i svasta.Daj neki link za stream kanale.
To i meni nije loginco.
Fali jos samo N. Zeland pa da mrska Anglosfera bude fakticki kompletna (Kanada, SAD i Australija su vec tu).B92: Australija posle penal-lutrije otišla na Mundijal! http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2022&mm=06&dd=13&nav_id=2170700
Zvezdasi ce barem imati za koga da navijaju a da nije Srbija - Degenek u AUS pored Borjana u Kanadi.
Vec imaju dovoljno.I posle kazu dati Juznoj Americi dodatna mesta na SP.
Da, ali nije politicki korektno tako nesto uciniti. Evrocentrizam i te fore.Evropa zasluzuje bar jos 3 mesta, ako ne i vise.
Od ta 4 su dva Brazil i Argentina. Ostali nek se kolju.Vec imaju dovoljno.
Skoro pola njih ide na SP, 4 od 10 reprezentacija.
Da, ali nije politicki korektno tako nesto uciniti. Evrocentrizam i te fore.![]()