Kvalifikacije za Rukometni EURO 2010 - Austrija

Necemo te kritikovati @leprosy :think: hehehehehee. Pa kvalifikacije su odavno pocele a i prve utakmice bas i nijesu bile interesantne.
Najprije u vezi "ubij Srbina" ili "kolji Turcina". Nije ovo potrebno ni jednima ni drugima no u svakom zitu ima kukolja. Na cast i jednima i drugima. O samim utakmicama. Licno su me prijatno iznenadili Bosanci. Igraju muski, ostro pa ko sto ponese. Evidentno je da nemaju veliki fond igraca sto ce ih kostati ako odu u Austriju, sto im ja stvarno zelim. Obzirom na tanku klupu i gotovo svakodnevne utakmice, umor ce uraditi svoje i nece daleko dogurati. Srbi su se prilicno namucili ali ne zato sto su podcijenili Bosance, kako vecina misle, vec zato sto nijesu nalazili prava resenja, kako u odbrani tako i u napadu. Nedje procitah kako je Cvetkovic htio da ih iznenadi onom 3:2:1 u I poluvremenu! Bogami iznenadio ali Nislije a i svoje igrace. Bilo je evidentno da je MORAO da mijenja odbranu vec poslije prvih 10 minuta. Vidjeli smo u II poluvremenu da je mnogo bolje funkcionalisala 6:0. Na svakoj utakmici ima razno-raznih carki samo sto se u NASEM YU slucaju sve gleda kroz prizmu nacionalizma. Igraci su se ponasali super korektno i ja im cestitam. Svako se bori sa svoju zemlju a ja necu o tome KO je KO u bilo kojoj selekciji. Sjetimo se kako je bila izmijesana YU pocev od brakova. Zasto nebi tako bilo i kada se radi o sportu? Svako bira sa koji klub ili selekciju ce da igra i svako ima svoje razloge. Lako je kritikovati sa strane a sto je jos gore, pljuvati po ljudima. Na srecu, na ovom sajtu toga nema zato smo valjda vecina tu da damo svoje misljenje ali uz uvazavanje ostalih.
Vidjet cemo kako ce proteci sledece utakmice. Ima jos dosta da se igra. Volio bih da Srbi i Bosanci odu u Austriju jer dozvoite mi, sumnjam da ce moji Crnogorci ici u Bec jer su ipak Svedjani i Poljaci mnogo mnogo jaci.

Back