Enforcer
Zainteresovan član
- Poruka
- 234
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Realno je da budemo drugi, ali poznajući nas...
Solidna grupa za nas. Talijani nam tradicionalno leže, Bugari i Norvežani po mjeri, bez nekih zapaženijih rezultata zadnjih 10-ak godina, Azerbejdžan, Malta taman slabi za zadnje šešire.
Srbi su prošli loše. Danci i Portugalci su jaki, a Albanci i Armenci su bili u borbi za baraž za SP praktički do zadnjeg kola. Ali taman grupa da iskažete konačno neku kvalitetu.
Bosanci su dobro prošli.
Umalo da opet padnete kod nas![]()
Ma ako budemo stvorili atmosferu kao 2010. idemo kao prvi bez problema,ako bude kao u prethodnom ciklusu krvava borba za trece mesto
Bosna ne zna se kad je imala laksu grupu ,sada ili u prethodnom ciklusu
Ne bi mi bilo pravo, bili ste loš izbor iz 3. šešira.
Vidim da generalno imate izuzetno visoko mišljenje o svojim mogućnostima.
Ispada da ste jači i od Portugala, a da su Danci pikzibneri.
Na terenu obično gledamo nešto drugo.
Radije razmišljajte kako ubost bodove u Albaniji i Armeniji![]()
Znaci, BiH dobila laganu skupinu i ako prodje to ce biti zato sto je skupina lagana, a ako ne prodje to je zato sto u njoj ima samo par solidnih igraca, a Srbija ako se plasira to je zato sto ima vrhunske igrace, a ako se ne plasira to je zato sto je selektor budala jer nije se plasirao sa vrhunskim igracima.
"Do sada smo šest puta igrali protiv Portugala i učinak je izjednačen, obe selekcije imaju po dve pobede uz dva remija"
A kako su vasi prolazili protiv Portugala![]()
![]()
Vise od svega sam zeleo BIH i Albaniju u grupi
Prve nismo dobili ali jesmo Albaniju. Siptari ce biti nalozeni, "Kosovo republjik i slicno", a onda da ih spustimo na zemlju sa jedno 2-3 komada tamo i jedno 5 komada ovde, kao Makedoniju
Ne bi mi bilo pravo, bili ste loš izbor iz 3. šešira.
Vidim da generalno imate izuzetno visoko mišljenje o svojim mogućnostima.
Ispada da ste jači i od Portugala, a da su Danci pikzibneri.
Na terenu obično gledamo nešto drugo.
Radije razmišljajte kako ubost bodove u Albaniji i Armeniji![]()