Kuvate li viršle?

1. У војсци, нисам могао да бирам, можда и није био тако лош доручак;
2. Пре неколико година, после неког од великих постова, чак сам их сањао и омрсио сам се њима;
3. Пре неколико месеци, радозналост:

Не верујем да ће бити нешто четврто.

Kaži mi jedeš li kuvano?

Jedem kuvamo , volim recimo boraniju, grašak, kelj i tako te stvari (mada recimo ne volim čorbast pasulj, prebranac obožavam ali čorbast ne), mada generalno problem sa takvom hranom je što ne drži dugo, brzo ogladniš
Recimo idealni ručak za mene bi bio neka piletina (može pohovana) ili neko pečeno pile ili neka šnicla ( recimo jako volim junetinu i teletinu) u kombinaciji sa nekim zelenišem , nekim spanaćem, brokolijem, graškom ili nekim krompirićima, pirinčem, pečurkama i nekom salatom ili recimo neka riba sa krompir salatom i nekim zelenišem i povrćem, ribu obožavam (pogotovo morsku) i tu sam uvek za.
Naravno može i neki roštilj, Karadjordjeva ili neka ukusna bogata pizza ili neka pasta ( recimo mama moja pravi neku sjajnu pastu sa sirom, pavlakom, belim mesom i pečurkama). ;)

Jedem kuvamo , volim recimo boraniju, grašak, kelj i tako te stvari (mada recimo ne volim čorbast pasulj, prebranac obožavam ali čorbast ne), mada generalno problem sa takvom hranom je što ne drži dugo, brzo ogladniš
Recimo idealni ručak za mene bi bio neka piletina (može pohovana) ili neko pečeno pile ili neka šnicla ( recimo jako volim junetinu i teletinu) u kombinaciji sa nekim zelenišem , nekim spanaćem, brokolijem, graškom ili nekim krompirićima, pirinčem, pečurkama i nekom salatom ili recimo neka riba sa krompir salatom i nekim zelenišem i povrćem, ribu obožavam (pogotovo morsku) i tu sam uvek za.
Naravno može i neki roštilj, Karadjordjeva ili neka ukusna bogata pizza ili neka pasta ( recimo mama moja pravi neku sjajnu pastu sa sirom, pavlakom, belim mesom i pečurkama). ;)
A supice i topla predjela, kako s tim stojiš?

1. У војсци, нисам могао да бирам, можда и није био тако лош доручак;
2. Пре неколико година, после неког од великих постова, чак сам их сањао и омрсио сам се њима;
3. Пре неколико месеци, радозналост:

Не верујем да ће бити нешто четврто.
Au, pa ti sigurno ni mesni narezak ne jedeš?

Osim u vojsci što si jeo.
Само у војсци сам јео и ону кувану сланину сапуњару. Био сам извиђач, баш смо се много трошили и само неки тако јак доручак те је држао на ногама. Она "дечја радост" могла је једино да ти раздражи желудац.

Само у војсци сам јео и ону кувану сланину сапуњару. Био сам извиђач, баш смо се много трошили и само неки тако јак доручак те је држао на ногама. Она "дечја радост" могла је једино да ти раздражи желудац.
Uh, nije to ništa, ja sam isto bio u specijalnim jedinicama, šta smo mi sve jeli...

A supice i topla predjela, kako s tim stojiš?
Hvala na pitanju odlično stojim ;), volim supe , recimo volim pileću, juneći i teleću supu, paradajiz supu, belu čorbu sa povrćem i mesom , itd, ali i sam si rekao to je samo predjelo, samo zagrevanje za neku konkretniju klopu.

Inače sa dezertima stojim još i bolje čak, baš volim slatkiše, pogotovo torte, kolače i to. ;)

Viršle samo kad žurim pa u pekari uzmem.
Kod kuće, ne pamtim kad smo ih imali.

Ustvari ta pena od kožurice i masnoće uz dodatak nitrita trebalo bi da ima ograničenje dnevne doze.

Od toga se dobijaju oni polipi u debelom crevu.

Back