Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
Ajmo neki dobar recept.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako, postaću supermenne koristi mikrotalasnu..zraci![]()
zezno sam se..trebalo je pisati u mikrovalnu..umotat u aluminijsku foliju pa u rernu..
nista specijalno, u vodu, pa kuvanje. Neko je ovde pisao da to ne valja, nego treba na pari...Ajmo neki dobar recept.
mlatni je u tiganj dodaj zejtin i isprzi... posle samo premazes senform i uz lebaAjmo neki dobar recept.
Viršle vole nježnosti malomlatni je u tiganj dodaj zejtin i isprzi... posle samo premazes senform i uz leba![]()
Haha, to sam hteo i ja da predložim... : )umotat u aluminijsku foliju pa u rernu..
Pa ima po nekim priv.mjesarama?a zasto vise nema debrecina i safalada?![]()
Švabe rade ovako: Ne idu u kipuću vodu nego u vrelu oko 80°. I da stoje u vodi duže vreme, par satiAjmo neki dobar recept.
samo se nadam da nece strpati sa folijom u mikrovalnu..Haha, to sam hteo i ja da predložim... : )
Ovaj post je za temu ' Lidl', jedini post gde mario ne kudi, navadio seViršle su živi krš od hrane ali sam se navadio na one iz lidla 120 din pola kile. Umesim testo pa ih urolam pa u rernu. Budu prva liga.
Kaži mi jedeš li kuvano?Ne, ne jedem viršle uopšte kao ni bilo kakve mesne prerađevine, paštete, suhomesnate proizvode i to (prosto ne volim i ne prija mi, bude mi muka od toga), eventualno može nekad neka fina pečenica, pršut, neki sivi vrat i to je to.