mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.228
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ooo.. kako žalosno..Jeste ,kad bi neko drugi lożio ,ćistio ,vuko drva i pepeo i meo svaki sat
Imam ja Smederevac nov u podrumu ,nedo bog nikome,grije akonima neko da sjedi 24 sata pored da ubacuje drva ,samo suha
Ko ima taj śporet ja ga żalim do vijeka
Slažem se da miris drveta i plina nije isti, ali kad se neko jelo kuva u loncu, ne znam baš koliko mirisa drveta uđe u lonac. Na primer za kineski vok idealan je plin, zbog visoke temperature, oblika posude i načina mešanja, a stvarno nisam nikad osetio miris plina u samoj sečuan piletini.Ne može biti svejedno da li jelo na kraju miriše na plin ili na drvo.
A i drvo se od drveta razlikuje. Nije svako dobro za pripremu hrane.
Svašta su ljudi nekada znali...
Zna li neko zbog cega smederevac ne zapece npr kruh odozgo bude pecen dolje negdje napola pecen.pozStara je to mašina.
Ko ima na selu malu kuću može lako smederevac da zagreje i da se skuva šta poželiš.
Sarma kada se zapeče u rerni smederevca to je prste da polizes.
Zajebano je za hleb u Smederevcu kao i za pice.Zna li neko zbog cega smederevac ne zapece npr kruh odozgo bude pecen dolje negdje napola pecen.poz
Ако до тога дође онда цуг гурнеш до краја и онда ће да се испече на доњу страну хлебZna li neko zbog cega smederevac ne zapece npr kruh odozgo bude pecen dolje negdje napola pecen.poz