- Poruka
- 26.000
Nismo najgori. Ipak![]()
Мртва трка!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nismo najgori. Ipak![]()
Niko Bosnu Heide ne voli.Svi bi samo da drpaju pa i patriJote ha ja
MislisNismo najgori. Ipak![]()
Dodik nije maznuo bar 100 miliona evra, joj naive...jok, vila na dedinju je ispod pola milke ali u snovima..Овде Додику 350 Хиљада јер смо МИ саставни Део и Потписник Дејтона.
Ко је паре мазнуо-то се нас не тиче.
Ми Хоћемо свој Део!
Vratićeš sve.zaboravio si nesposobne , oni su besni ali nesposobni da ukradu![]()
tebe su i procesuirali pa nisi nista vratilaVratićeš sve.
Nemam pojma šta si htio reći? Svaka rečenica ti je kratka i glupa.tebe su i procesuirali pa nisi nista vratila![]()
sto si uzimala uzimala si , nema viseNemam pojma šta si htio reći? Svaka rečenica ti je kratka i glupa.
Ja uzimala? Jesam pola plate xx godina. Gdje je završila druga polovina moje plate?sto si uzimala uzimala si , nema vise
nego zar nemate vi tamo neke svoje forume ?
glavonja je vec sasio studentsku kapu po ugledu na poznate sicilijankeOn bi to sredio za tren oka, ali voli gledati Vučića kako se muči. Kladim se da sjedi u fotelji i viče pumpajte djeco.
Koliko je materijala potrošio?glavonja je vec sasio studentsku kapu po ugledu na poznate sicilijanke
ovo je jako zanimljivo istorijsko vreme jer su sve komunisticke lazi decenijama stvarane pale u vodu dok drzave vode njihova raspojasana decurlija. i to se zove osvescivanje.Koliko je materijala potrošio?
Komunističke laži pišeš u prošlom vremenu, one su i u sadašnjosti. Sve je isto, samo njega nema.ovo je jako zanimljivo istorijsko vreme jer su sve komunisticke lazi decenijama stvarane pale u vodu dok drzave vode njihova raspojasana decurlija. i to se zove osvescivanje.
vecina naroda je progledala koji skotovi ih vode na klanice zaogrnuti u nacionalne zastave i to nije samo slucaj kod nas, tako ce biti svuda po svetu. a tako je i proreknuto za 21 vek.
pisem da padaju...metodologija vladanja uz pomoc spavaca u svim redovima je ogoljena sa ovim dilberima danas koji cak ni strategiju ne umeju da smisle kako treba vec se kompromituju na svakom koraku.Komunističke laži pišeš u prošlom vremenu, one su i u sadašnjosti. Sve je isto, samo njega nema.
Pokrali su milijarde donacija što su dobili od zapada i islamskih zemalja poslije rata.Šta su dobili para Federacija im je mogla bit od zlata sagrađena,a oni samo krali i gradili džamije.jadnicak, ni ne sjeca se da je ukro pare...ima toga jos po federaciji samo sto su skrenuli paznju na dodika da malo umiru svoje gradjane..
Niko Bosnu Heide ne voli.Svi bi samo da drpaju pa i patriJote ha ja