Kuvajt donirao za BH novac. Ambasada pokrala

sto si uzimala uzimala si , nema vise :lol:

nego zar nemate vi tamo neke svoje forume ?
Ja uzimala? Jesam pola plate xx godina. Gdje je završila druga polovina moje plate?
Slabo stojimo sa forumima. Banjalukaforum, ali slabo pojećen i sastoji se od par drugara. Navratim ponekad.
Ima i HB. Tu me ukinuli.Većinu srba ukinuli, ostale samo izdajice roda svoga. A, što ti i pričam o tome, ti bolje znaš od mene.

Koliko je materijala potrošio?
ovo je jako zanimljivo istorijsko vreme jer su sve komunisticke lazi decenijama stvarane pale u vodu dok drzave vode njihova raspojasana decurlija. i to se zove osvescivanje.

vecina naroda je progledala koji skotovi ih vode na klanice zaogrnuti u nacionalne zastave i to nije samo slucaj kod nas, tako ce biti svuda po svetu. a tako je i proreknuto za 21 vek.

ovo je jako zanimljivo istorijsko vreme jer su sve komunisticke lazi decenijama stvarane pale u vodu dok drzave vode njihova raspojasana decurlija. i to se zove osvescivanje.

vecina naroda je progledala koji skotovi ih vode na klanice zaogrnuti u nacionalne zastave i to nije samo slucaj kod nas, tako ce biti svuda po svetu. a tako je i proreknuto za 21 vek.
Komunističke laži pišeš u prošlom vremenu, one su i u sadašnjosti. Sve je isto, samo njega nema.

jadnicak, ni ne sjeca se da je ukro pare...ima toga jos po federaciji samo sto su skrenuli paznju na dodika da malo umiru svoje gradjane..
Pokrali su milijarde donacija što su dobili od zapada i islamskih zemalja poslije rata.Šta su dobili para Federacija im je mogla bit od zlata sagrađena,a oni samo krali i gradili džamije.
Dodik o tim parama što su oni dobili od donacija poslije rata može samo da sanja.

Back