Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tijana kako se ti osecas?Ja sam sebi bas teska postala,iako sam se bas malo ugojila.Juce sam sedela na podu i igrala se sa Acom i kada sam htela da ustanem nema sanse,osetila sam se kao kornjaca okrenuta na oklop :lol:,pa sam viknula muza da mi pruzi ruke ,a on nije ocekivao da sam toliko otezala pa se nije ni pripremio,i kad sam ga povukla,zamalo nje pao preko mene :lol: i rekao je "u hebote al si otezala :eek: :lol:",a zeza me jos,kaze,kad hodam po stanu cuje se kao da prilazi T-Rex :zcepanje:.

:rotf: :rotf:
I ja se nekako tesko krecem, ali stomak mi nije puno porastao, a ugojila sam se jedva 9 kg...
Mackice, ako ti je za utehu, i meni se stomak jedva primecivao do 6-og meseca... To potvrdjuju i neke moje slicice koje sam ovde postavila... :lol:
Ja se i sada nerviram, zasto mi stomak jako slabo raste... :neutral: Mora da ce biti zgoljava bebica... :lol: :heart:

Dobro jutro drage trudnice! Imam jedno pitanje za vas. Naime usla sam u19. nedelju i jos ne osecam bebine pokrete ili su tako slabi da ne umem da ih prepoznam... Bila sam u ponedeljak na UZ i sve je u redu, vidi se kako bebica mrda, kako kuca srce... Pitala sam dr da li moze da vidi pol ali bebac se tako nezgodno namestio da nije moglo lepo da se vidi.Kada ste vi pocele da osecate vasu bebu?

Ćao Saška!
Ti i ja smo blizu sa terminima, ja sam juče ušla u 20-tu nedelju. :)
Inače sam prvu bebu osetila dosta kasno, negde u 21-22 nedelji, a ovu recimo u 18-toj, nisam baš bila sigurna. Sada je već prilično osetim naročito kada se sagnem jer mi je stomak dosta velik pa se beba buni kad je prignječim. :D:heart:

Cao Eli! Tako mi je rekao i doktor, negde oko 20-21. nedelje bi trebalo da osetim bebu, samo sto sam ja nestrpljiva :) Bas je super sto ima nekog ko mi je blizu po terminu, meni je 17. februara. Ti si znaci vec iskusna trudnica,bas lepo, meni ce ovo biti prva bebica. Pre godinu i po dana sam takodje ostala trudna ali se jos na pocetku sve zavrsilo spontanim :(
Tada nisam znala da imam problem sa stitnom zlezdom, ali sada uzimam lekove redovno i drzim sve pod kontrolom. Puno pozdrava svim stomacicima od Saske

Cao Eli! Tako mi je rekao i doktor, negde oko 20-21. nedelje bi trebalo da osetim bebu, samo sto sam ja nestrpljiva :) Bas je super sto ima nekog ko mi je blizu po terminu, meni je 17. februara. Ti si znaci vec iskusna trudnica,bas lepo, meni ce ovo biti prva bebica. Pre godinu i po dana sam takodje ostala trudna ali se jos na pocetku sve zavrsilo spontanim :(
Tada nisam znala da imam problem sa stitnom zlezdom, ali sada uzimam lekove redovno i drzim sve pod kontrolom. Puno pozdrava svim stomacicima od Saske

Hehe draga, ništa ne brini, samo osluškuj svoju bebicu. Ja sam je u početku najlakše osetila kad legnem na leđa i stavim ruke na stomak. Neverovatno mi je da neke žene osete bebu u 16.nedelji, ali sve smo različitih konstitucija i bebe su drugačije.
Meni je termin 12.februar i nosim dečaka, a imam već malog dečačića od 3 godine. :heart:

Jao Mačkice, baš je to nezgodno!
Mom Luki je svejedno, ionako je beba - beba. Stalno mi mazi stomak i peva bebi, a dogovorili smo se kada se rodi da ćemo ga zajedno kupati, hraniti, oblačiti pelene, a Luka će ga učiti da peva, slaže puzle i sve ostale zanimljive stvari. :)
Još uvek ga samo zovemo beba jer nam nikako ne dolazi ime.
Ne sviđa nam se nijedno muško baš onako da se oduševimo.
Zato nam se sviđa gomila ženskih imena. :rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back