Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Biljana, ja isto imam streptokoke, ali mi je doca rekao da to nije strašno i da samo pijem puno čaja od nane (koji uzgred jako malo pijem jer mi je jako gadan i nemam pojma kako ću ih se rešiti).
Inače i u prošloj trudnoći sam imala bakterije, tada čak ešerihiju za koju mi je doktor rekao da je mnogo gora od streptokoka, ali nije bilo nikakvih problema ni sa bebom ni sa mnom. Mene te bakterije spopadnu dva puta godišnje, kad god krene cvetanje polena krene i moja alergija, a sa njom i bakterije. Nisam pošteđena ni u trudnoći. :(
Ali sam naučila da živim sa njima pa se više ni ne uzbuđujem.

Pa i ja sam čula da nije strašno ako je mala količina, a kod mene je ona velika :confused: Meni i dalje nije jasno šta ih stvara i odakle mi, ali ne vredi više "lupati glavu" sa tim. Dobila sam antibiotike ali u obliku vaginaleta, pravi ih jedna apoteka, nadam se da će biti ok. Meni je u svemu ovome najbitnije da beba bude dobro i da slučajno ne dodje do nekih problema oko prenosa bakterija prilikom porodjaja. Hvala što si podelila svoje iskustvo sa mnom. Ljubac za tebe i bebu :cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back