tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.571
mi lutamo po radnjama i u potrazi za kolicima i prijatelji nam ponude svoja kolica, koriscena oko godinu, godinu ipo dana, peg perego, model iz 2010. godine, ne znaju koji je model, muz ne zna, vidi se na slici da imaju jednu drsku , tj rucku iz jednog dela, kaze da imaju prednje tocokove manje, zadnje vece, i da su valjda 3 u 1.... pojma nemam koji je model, probacu to tacno da saznam danas....
sad uopste vise nisam pametna, a kolica cu moci da vidim kada se vratimo i u potpunom sam zbunu... prvo sto sam ja nekako htela da bar kolica budu nova i da budu nas izbor, drugo sto mi se ta peg perego ni jedna nisu svidela, ti modeli 3 u 1, upravo zbog tezine, a opet je velika usteda, plus sto jos uvek nisam nasla sve sto hocu u kolicima i lomimo se od sinoc...
sad uopste vise nisam pametna, a kolica cu moci da vidim kada se vratimo i u potpunom sam zbunu... prvo sto sam ja nekako htela da bar kolica budu nova i da budu nas izbor, drugo sto mi se ta peg perego ni jedna nisu svidela, ti modeli 3 u 1, upravo zbog tezine, a opet je velika usteda, plus sto jos uvek nisam nasla sve sto hocu u kolicima i lomimo se od sinoc...