malamargo
Iskusan
- Poruka
- 6.589
dr mi je jekla da moram na dijetu zbog secera.......tri parceta crnog hleba dnevno....nista masno .....nista slatko....
nemoj da lezis na ledjima puca kicma.....mene vec mesec i nesto ne boli nista valjda sam uhvatila ravnotezu......a i dok sam dosta radila me je bolela od sedenja.......
nemoj da lezis na ledjima puca kicma.....mene vec mesec i nesto ne boli nista valjda sam uhvatila ravnotezu......a i dok sam dosta radila me je bolela od sedenja.......
ali sta da se radi...

....

Inace, dele super kisobrane velike i lele kalendare prirode...Mi na kraju sa tri kisobrana kuci....

Kockice i Carobna, znate vec...brojac se okrece
Meni je beba nisko, ima sad valjda oko 1kg, pa kad duze stojim osecam pritisak, a zamisli kad dodas jos 2kg na bebu, pa voda itd....
plus se sve mislim ti steznici su za mrsavice, steznik za mene verovatno necu naci
ali pogledacu...
znaci milinaaa... 

nesto je cackala mislila sam da ce mi oci ispasti, i zena pocela da vice ah kako ces se ti poroditi, *** nikad mi niko nije turio svih 5 ja se izvinjavam na mom otimanju. posle toga je bio vaginalni ultrazvuk pa posle je isla preko stomaka i sve je ok, kao ne postoji nista opasno zbog cega bi morala da me zadrzi, ako mi se bol poveca onda da dodjem opet nocas, a zakazala mi je kontrolu sutra ujutro.