Kurtijevi službenici posle porobljavanja S.Mitrovice ustremili se na Zubin Potok,Gazivode koje Vučić navodno nije dao

nesko101

Elita
Poruka
20.436
Autorska
E moji Srbi hoćete da branite izdajničku vlast od opozicije u Novom Sadu a sami su krivi što se događa sve to.
Šta ste drugo MOGLI očekivati kada su Srbi od njih stradali na teritoriji KiM?
Setite se kako je sam taj lažov Vučić pričao i kako je glumio patriotu sa rečima da će braniti GAZIVODE a onda on lično sve to dao.
Nisu svi Srbi kupljeni i nisu svi SNS lojalni izdajnicima pa onda nemojte se ni truditi da nas ubedite kako nam ovo ne treba a sami ne znate bolje.

Službenici vodovoda sa juga danas u Regionalnoj kompaniji u Zubinom Potoku​

-
15. maj 2025. 10:29

Službenici vodovoda sa juga danas u Regionalnoj kompaniji u Zubinom Potoku
FOTO; Radio Kosovska Mitrovica
Službenici regionalnog vodovoda sa juga, od jutros se nalaze u Regionalnom vodovodu u Zubinom Potoku, potvrdio je za KoSSev direktor vodovoda „Mitrovica“ Baškim Kurti.

Njima, kao i u prethodnim slučajevima, kako nam je potvrđeno asistira Kosovska policija.

U kratkom razgovoru sa Kurtijem, on nije mogao da iznese više detalja o ovoj akciji, jer je još uvek u toku, najavivši više informacija kasnije

Џабе пишеш и говориш шта се дешава на КиМ јер видиш да су сви СНС ботови много више забринути због протеста испред неке телевизије него што Шиптари протерују Србе.
Видиш да је за њих 100-200 ненаоружаних Срба испред телевизије неупоредиво већи тероризам него шта куртијеви шиптари раде Србима доле.

Autorska
E moji Srbi hoćete da branite izdajničku vlast od opozicije u Novom Sadu a sami su krivi što se događa sve to.
Šta ste drugo MOGLI očekivati kada su Srbi od njih stradali na teritoriji KiM?
Setite se kako je sam taj lažov Vučić pričao i kako je glumio patriotu sa rečima da će braniti GAZIVODE a onda on lično sve to dao.
Nisu svi Srbi kupljeni i nisu svi SNS lojalni izdajnicima pa onda nemojte se ni truditi da nas ubedite kako nam ovo ne treba a sami ne znate bolje.

Убили сте Оливера. Нек’ се Курти слободно иживљава на вама сад.

Џабе пишеш и говориш шта се дешава на КиМ јер видиш да су сви СНС ботови много више забринути због протеста испред неке телевизије него што Шиптари протерују Србе.
Видиш да је за њих 100-200 ненаоружаних Срба испред телевизије неупоредиво већи тероризам него шта куртијеви шиптари раде Србима доле.
Znam sve to ali to ide na njihovu dušu. Pa ako ima BOGA A IMA TAMO NEKA IM SUDI ZA IZDAJU SRPSTVA.

Back