Kurti nije niti će izdati svoj ustav a Vučić i Dačić jesu sa Briselskim sporazumom

nesko101

Elita
Poruka
20.731
AUTORSKA
Šta očekujete posle ovoga ?
Pa normalno je da se sa Vučićem ne može sačuvati Srpski Dombas ako uopšte može da se uporedi.
Kurti koristi zakonske osnove svog ustava i pošto Srbi nemaju svoju teritrijalnu odbranu pošto je taj isti Aleksandar Vučić rasformirao poštujući svoj dogovor Biselskog sporazuma.
Zato sada na Severu Kosova niču šiptarske i terorističke kasarne za vojsku a zemlja Srba se oduzima po glasanju u Skupštini Kosova.Čim je taj Vučić seo sa druge strane stola sa Kurtijem automatski je priznao da je Kosovo država.
Srbi moji nije dovoljna strana fabrika u Srbiji jer ćete raditi u Nemačkoj firmi u Srbiji za pet puta manje mara nego u samoj Nemačkoj a ima isto da vas rabe.
Sudbina sa Vučićem postaje gora od samog rata.

Vucic ima siptarsko a Dacic hrvatsko poreklo.Pa ti sad srbijanac gledaj koga si birao.Dok Toma sumadinac pece rakiju i guli slaninu sa beli lukac oni jedu kavijar.
I ja sam jeo drnč za doručak devedesetih kada sam bio redovan vojnik a ko ne zna šta je to onda da zna da je to pirinač u užeglu mast a preko puta Slobin policajac je jeo dva bureka sa jogurtom i dva kolača iz poslastičare.Tada sam prokleo Slobu i to isto je jeo u Hagu e tako ću i Vučića da prokunem.

Kosovo Republjik je korisno Amerima dok ratuju po Evropi. Oni ni sa kim ne pregovaraju - samo sprovode što im je volja. Kad su Ruse zeznuli lažnim sporazumima - neće nekog beznačajnog! Kurti će biti tu dok ne umisli da je neka faca i dok ne počne da radi nešto protivno američkim interesima. Onda će ga Ameri zameniti nekim poslušnijim i Jovo nanovo.

Probudite se! Evropa je u nezvaničnom ratu sa Rusijom kao produžena ruka USA, Amerikancima albanska mafija dofinansirava taj rat, a mi smo pod okupacijom. Stvarno ne znam šta očekujete da bilo koji naš političar uradi u ovoj situaciji.

Kosovo Republjik je korisno Amerima dok ratuju po Evropi. Oni ni sa kim ne pregovaraju - samo sprovode što im je volja. Kad su Ruse zeznuli lažnim sporazumima - neće nekog beznačajnog! Kurti će biti tu dok ne umisli da je neka faca i dok ne počne da radi nešto protivno američkim interesima. Onda će ga Ameri zameniti nekim poslušnijim i Jovo nanovo.

Probudite se! Evropa je u nezvaničnom ratu sa Rusijom kao produžena ruka USA, Amerikancima albanska mafija dofinansirava taj rat, a mi smo pod okupacijom. Stvarno ne znam šta očekujete da bilo koji naš političar uradi u ovoj situaciji.
Uskoro padate

I ja sam jeo drnč za doručak devedesetih kada sam bio redovan vojnik a ko ne zna šta je to onda da zna da je to pirinač u užeglu mast a preko puta Slobin policajac je jeo dva bureka sa jogurtom i dva kolača iz poslastičare.Tada sam prokleo Slobu i to isto je jeo u Hagu e tako ću i Vučića da prokunem.
Gori si od Vjerice Radete i Gordane Pop Lazic...gore kletve bacas.:D

Back