KURTĆEHAJIĆ NIKAD OZBILJNIJI: SITUACIJA JE ALARMANTNA, BOSNA JE NA IVICI RATA

• Začetnik teme Začetnik teme Provo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Provo

Primećen član
Poruka
928
Муслимански медији у Сарајеву хушкају муслимане на рат и агресију на Српску,код њих ратна пропаганда никад и није престала али задњих дана су додали гас
Ово би требала бити Ауторска тема о ситуцији у БИХ и претњама муслимана ратом и уништењем Срба и Српске

Вечерас академик Куратцехајић позвао газије да крену у рат за Велику Босну и нахпадну Србе и Републику Српску

Poslednja izmena:
Nemaju Bosnje ni demografskih ni ekonomskih a ni voljnih kapaciteta za novi rat.

Video je narod da su u proslom ratu ratovali za Bakirove vrece zlata , da se 50 bosnjackih familija obogati do besvesti , dok su borci gurnuti na marginu , zapostavljeni i ponizeni....

Oni zele samo da pobegnu put zapada jer za vecinu naroda u Bosnjakistanu nema buducnosti ni srece.

BIH ima najvecu stopu migranata u Evropi. Za 30 godina izgubila je BIH 50% svog stanovnistva.

Broj dece u skolama u FBIH je opao za 30% u zadnjih 10 godina...

To samo moze biti neka kratkotrajna SDA avantura koja ce se zavrsiti jos gore nego prethodna jer za razliku od prethodnog rata, sada su u sukobu sa Hrvatima, na zapadu su muslimani omrznuti a srpski saveznici Rusija i Kina - nikada jaci.

PATRIOTSKE PORUKE ILI NEŠTO DRUGO: U Sarajevu osvanuli plakati sa natpisom "I ti si potreban za odbranu BiH"​

Pored općeg straha od toga da bi moglo doći ponovo do rata, mnogo je fanatika koji čini se navijaju da do pucanja i ubijanja dođe.

• Društvo
  • Prije 12h
  • 11

plakati-naslovna-810x480.jpg

Najnovije ratne tenzije koje prave vladjuće strukture, prije svega Milorad Dodik svojim sumanutim najavama o otcjepljenju RS unutar BiH, utječu na građane, prenosi Raport.ba.
Pored općeg straha od toga da bi moglo doći ponovo do rata, mnogo je fanatika koji čini se navijaju da do pucanja i ubijanja dođe.

Tako su danas u Sarajevu osvanuli plakati s natpisom “I ti si potreban za odbranu BiH”.
alt

Plakati su urađeni po uzoru na one koje je pravila vojska SAD s ‘Uncleom Semom’.

Nemaju Bosnje ni demografskih ni ekonomskih a ni voljnih kapaciteta za novi rat.

Video je narod da su u proslom ratu ratovali za Bakirove vrece zlata , da se 50 bosnjackih familija obogati do besvesti , dok su borci gurnuti na marginu , zapostavljeni i ponizeni....

Oni zele samo da pobegnu put zapada jer za vecinu naroda u Bosnjakistanu nema buducnosti ni srece.

BIH ima najvecu stopu migranata u Evropi. Za 30 godina izgubila je BIH 50% svog stanovnistva.

Broj dece u skolama u FBIH je opao za 30% u zadnjih 10 godina...

To samo moze biti neka kratkotrajna SDA avantura koja ce se zavrsiti jos gore nego prethodna jer za razliku od prethodnog rata, sada su u sukobu sa Hrvatima, na zapadu su muslimani omrznuti a srpski saveznici Rusija i Kina - nikada jaci.

Они су напаљени на рат погледај мало по фацебооку,твитеру ,коментарима по клиху итд

Погледај овог он је изгледа мало паметнији међу њима

nešto sumnjam da će Hrvati (ono malo što ih je ostalo) u nekom eventualnom sukobu podržati muslimane. znam i dobar sam sa bosanskim Hrvatima.
e jedino ako politika i ostalo ne odrade drugačije kao 95te...
Muslimani/Bošnjaci ne predstavljaju nikakvu opasnost po Hrvatsku za razliku od Srba. Nisam nikad od nikoga čuo da govori o Bošnjačkom Gospiću, Karlovcu, Sisku ili Brodu. Dok od Srba se svako malo čuje srpska Lika, srpska Banija, Kordun... Ali ja sam Hrvat iz Hrvatske. Hrvati iz BiH imaju drukčija iskustva (jedan dio njih).

nešto sumnjam da će Hrvati (ono malo što ih je ostalo) u nekom eventualnom sukobu podržati muslimane. znam i dobar sam sa bosanskim Hrvatima.
e jedino ako politika i ostalo ne odrade drugačije kao 95te...

Наши стари су говорили у латина и змију љуту никад тврде вјере немај
У прошлом рату Караџић је потписао мир са њима ,чак их је ВРС помагала и бранила од муслимана а онда су изненада мучки напали Србе на Купресу и ЛивањскоГраховском пољу .У мом селу и околним селима су убили преко 500 цивила у садејству са снагама за брза дејства ЕУ артиљерским ударима углавном су то били старци дјеца ,трећепозивци ,линије фринта није постојала приликом првог напада усташка операција зима94 на њој није био ВРС Граховска бригада ВРС је тада била на Бихћком ратишу

Амери су зауставили хрватско муслимански рат а онда су и окренули да заједно ударе на Србе

u tvom kokošijem mozgu možda ne predstavlja ali sačekaj malo, za 20-30 godina kad se bude još više promenila etnička slika Evrope. ima da tražite da se Srbi vrate
Zašto je moj mozak kokošji? Ja sam iznio svoje stajalište i gledište. I govorio sam o sadašnjoj situaciji, a ne o onome što će biti za 30 ili 50 godina. Za 50 godina neće biti ni mene, a možda ni tebe. I za 30 godina je upitno. Koji Srbi da se vrate? Misliš da je onim Srbima koji su rođeni u Srbiji, a roditelji su im iz Hrvatske stalo do Knina, Gline, Donjeg Lapca? A zamisli tek za 30 ili 50 godina.

Муслимански медији у Сарајеву хушкају муслимане на рат и агресију на Српску,код њих ратна пропаганда никад и није престала али задњих дана су додали гас
Ово би требала бити Ауторска тема о ситуцији у БИХ и претњама муслимана ратом и уништењем Срба и Српске

Вечерас академик Куратцехајић позвао газије да крену у рат за Велику Босну и нахпадну Србе и Републику Српску

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back