Metronomy
Legenda
- Poruka
- 51.466
Ali ja nisam politicar i mogu da se zajebavam....Ja da imam 3 miliona srba iza sebe, pola bi elite visilo na Terazijama....iz cisto prakticnih razloga, da narod vidi da se ne isplati sila....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ja nisam politicar i mogu da se zajebavam....Ja da imam 3 miliona srba iza sebe, pola bi elite visilo na Terazijama....iz cisto prakticnih razloga, da narod vidi da se ne isplati sila....
To je Slobodanov Ustav, na koji se pozivaju oni sto su prodali deo Srbije 1971. pa dodali deo 1972. pa ga prepisali na siptare 1974. godine....kako se sada pozivaju na Ustav koji ne priznaju?
Dok postojite vi polusrbi na internetu ja cu da pisem .....kada vas vise ne budu placali odo i ja ...Ti onda skupi te Srbe pa radi šta hoćeš, nemoj samo da laješ u prazno na internetu.
Dok postojite vi polusrbi na internetu ja cu da pisem .....kada vas vise ne budu placali odo i ja ...

Ne lazi, prvi ga ne priznaju pravosudni organi, pa izvrsna vlast i onda sitni sefovi saltera....inace bi Srbi ziveli normalno....Ne, ustav je važeći, priznaju ga svi koji žive u ovoj zemlji, a svakako zakonski gledano ne može se pravdati nepoštovanje ustava time što ga i drugi ne poštuju. U prevodu, ima raznih siledžija u Srbiji koji se redovno izvlače kada nekoga prebiju, ali to ne znači da bih se ja izvukao (ili trebalo da izvučem) ako prebijem tebe.
Neko mora i da bude glup i pise bez para, za razliku od vas jeftinih robova....Za razliku od tebe, ja sam čist Srbin, a tome što pišeš najveći je domet da nekoga iznervira. Ne argumentima, već ispoljenom glupošću![]()
Ne lazi, prvi ga ne priznaju pravosudni organi, pa izvrsna vlast i onda sitni sefovi saltera....inace bi Srbi ziveli normalno....
Neko mora i da bude glup i pise bez para, za razliku od vas jeftinih robova....
Da nema vas ne bi bilo ni parade ponosa, uvek neko nesto prodaje....
A kako prodjose oni vasi sto pogazise ustav srbije ? Jesu li visili dok je jos postojao zakon koji ste promenili da ne bi neko dosao i kacio vas po banderama?Pa ne baš, prvi ga ne priznaje predsednik države, pa tek onda njemu podređeni. S obzirom na to da je dosadašnje delovanje tog smrada bilo isključivo protivustavno.
A kako prodjose oni vasi sto pogazise ustav srbije ? Jesu li visili dok je jos postojao zakon koji ste promenili da ne bi neko dosao i kacio vas po banderama?
To je dokaz da novi svetski poredak ima smisla i da ga vucic postuje.....ali je to i problem vasih narucioca guze....gube tlo pod nogama....pa se i vama lose pise....Naravno da bi, pošto je Vučić taj koji je paradu obezbedio oklopnim vozilima na ulicama Beograda, a lezbejku postavio na mesto premijera.
To je dokaz da novi svetski poredak ima smisla i da ga vucic postuje.....ali je to i problem vasih narucioca guze....gube tlo pod nogama....pa se i vama lose pise....

Jer nije hteo da prodje kao djindjic, vec je prvo okrenuo svet i pustio da se medjusobom pokoljete....pola vase elite je vec preslo na njegovu stranu i kaci mu slike po svojim kancelarijama....Kao što rekoh malopre, to što drugi prave krivična dela nije opravdanje da i ovaj radi isto. Uostalom, imao je sedam godina da hapsi i procesuira te koji su navodno gazili ustav, što to ne uradi?
Jer nije hteo da prodje kao djindjic, vec je prvo okrenuo svet i pustio da se medjusobom pokoljete....pola vase elite je vec preslo na njegovu stranu i kaci mu slike po svojim kancelarijama....

Vasi guzoplatise su tako vikali i za Milosevica, pa ga ubise. A dok su pljackali devedesetih nije im smetalo da bude na vlasti....zato su one bandere zakon....a ne da otpusta kriminalce iz suda....nego na banderu...Znači, on kuka da neko pre njega nije poštovao ustav, plaši se da uhapsi te iako ima apsolutnu moć u državi, pa onda nakon svega kaže "e dosta, sad ću i ja da gazim ustav"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vasi guzoplatise su tako vikali i za Milosevica, pa ga ubise. A dok su pljackali devedesetih nije im smetalo da bude na vlasti....zato su one bandere zakon....a ne da otpusta kriminalce iz suda....nego na banderu...
Turci su jedan napredan narod uvek izmisle nesto da zajebu civilizaciju, tako da onaj helikopter sa deset politickih protivnika ostaje u istoriji kao zamena za smrtnu kaznu....
Erdogan je nesto svracao na razgovore sa Vucicem, pa nisam siguran da nema razmene misljenja ....u vezi tih kazni za pljacku i bunt....
Malopre pričaš kako ne hapsi te krivce jer se plaši da ne prođe kao Đinđić, a ovamo kažeš kako se razmatraju ubistva tih krivaca. Dakle, više se plaši da ih uhapsi nego da ih pobije? 

Zaboravljas da smo nasledili 2000. gomile svetskih kriminalaca u vlasti? Njih ne mozes da skines politickim procesima ni jednostavnom zamenom korenje im je do Wasingtona, Londona i Berlina....duboko korenje...Pa što ih onda ne poveša o bandere? Kad neko ne zna kako da opravda svoje zlo, poziva se na tuđe. Šta ti je nejasno kada kažem da stoka na vlasti nije morala da se ponaša ovako kako se sada ponaša?
Zaboravljas da smo nasledili 2000. gomile svetskih kriminalaca u vlasti? Njih ne mozes da skines politickim procesima ni jednostavnom zamenom korenje im je do Wasingtona, Londona i Bona....duboko korenje...