KURSUMLIJA

Meni je moj deo isplacen po naredbi,jednom oficiru koga sam namerno uradio jer je cinkaros i podvaljivac,ali sreca nisu mogli sve da mu vrate jer nije bilo dovoljno,tako da je ostalo selameta,pa se nesto pitam na moje se potpisao on kao ja je li moguce da su i ove likove uradili.

samo dva puta??
poshto su dnevnice jako visoke..prica se po Kurshumliji da su ovi koji su naplatili sada bogatiji od B.Gejtsa...
naplatice ..kao kad nama isplate one tuzbe za 3.puta vece plate od gradjanskih.
samo napred u naplatu ..napred mash...
shta se sve deshava po drzavi u kojoj nema posla...

Novi posao,prica u prazno,tuzbe,strazbur,razlike,kasnjenja,itd.sve je to zbog nezaposlenosti,kad bi i ovi iz kursumlije imali posla ne bi oni trazili leba preko pogace,nego gde je dim tu je i vatra.

Malo mi je čudno da zavrnu toliki broj ljudi , baš u Kuršumliji (gde je narod mnogo zagooljen :)) i da su tek sad skapirali da ih je neko zavrnuo... iap kse brzo šire priče ko je gde i šta naplatio....

Jedno je plata koju svima isplaćuju po istom, a isplaćivanje dnevnica ponekom da - ponekom ne je sasvim druga priča. Nisu Topličani toliko nepismeni i naivni da neznaju koliko im čega pripada.

Moze biti i toga,ne znam mentalne sklopove srba po okruzima mada sasvim je moguce da jeste tako,ali ipak treba proveriti,jer cim su u ministarstvu rekli da mali broj nije dobio,sta nisu imali para u vojsci.

ma koliko sam slusao onog tipa koji im je sef, oni traze dnevnice za 24-casovno angazovanje, a ne samo za 8 sati.pa se nesto mislim, da nisu bioli u jedinici, bili bi pod radnom obavezom sa ku....ac dnevnicom i za tih 8 sati.

Ima mesti sumnji,kao i za radnu obavezu,no sta kaze propis tu,secam se da sam se bunio protiv tih dnevnica jos za vreme milosrdnog andjela ili kako su ga vec nazvali,jer sto bi isplacivali dnevnice avl,kad je to njihov posao,ali kad su vec resili nek daju kako su sami regulisali,a ovo mi sve lici na oce piski,nece piski.

Back