Kuromicin

pa nemam pojma, jedan moj drugar, hirurg, to savetuje koja god da je bolest u pitanju..
ne zajebavam se tita mi..
e sad ne znam dal se mozda on zahebava:think:

hirurzi u većem broju ;) svi znaju da su najveća deca hirurzi, pa shodno tome.. :lol:
imala sam blisko iskustvo sa jednim hirurgom dok sam bila na praksi još u srednjoj.
vraćale ja i školska aparat za EKG na svoje mesto i vozimo mi sad kolica sa onim
aparatom i prilazi dr i pita: 'je li sestrice,a koja od vas dve će da me bocka??'
pogledasmo se, ja reko - evo ja ću, on se uplaši i pobeže, možda je pomislio da ću
stvarno da ga bockam.. :lol:

hirurzi u većem broju ;) svi znaju da su najveća deca hirurzi, pa shodno tome.. :lol:
imala sam blisko iskustvo sa jednim hirurgom dok sam bila na praksi još u srednjoj.
vraćale ja i školska aparat za EKG na svoje mesto i vozimo mi sad kolica sa onim
aparatom i prilazi dr i pita: 'je li sestrice,a koja od vas dve će da me bocka??'
pogledasmo se, ja reko - evo ja ću, on se uplaši i pobeže, možda je pomislio da ću
stvarno da ga bockam.. :lol:

бога ми, добре су вам униформе. Шта њему би да побегне? :confused:

uplašio se mog nadrrkanog pogleda jer smo rano imali praxu,
samo nam je još i on falio. a sad zamisli, (doduše ne moraš
da zamišljaš nadrrkane sestre :lol:)
kako te gleda kao da si joj pobio pola familije i kaže 'evo ja ću da te bocnem...' :lol:

Jebotelebac kako neki ljudi mogu iznova i iznova da vrte isti film, ma iste reči upotrebljavaju, sve isto. I vraćaju se na forum a da aman baš ništa nemaju da kažu, i ne, ne vraćaju se da bi čitali, nego da bi ostavili svoj silan trag, da bi zapišali, da bi ovi ostali videli da nisu isparili sa lica zemlje jer, otići sa foruma nalikuje smrti na neki način. Prvo te malo žale, a posle nekog vremena kreće najstrašniji bol u qrcu koji je svet ikada video. A to je izgleda ono što izaziva panični besmisleni povratak.

Mislim da trenutno ovde nema pogodnije teme da ovo napišem, ispao si kolateralna šteta, ne isključivi predmet odgovora brajane.

Back