Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.565
I Japancima su se svi smejali 50-tih dok su radili isto ovo sto sad rade Kinezi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije samo vazhno shta vec i gde cemo kupovati. Imamo divan izbor izmedju hrvatske Ajdije, slovenachkog Merkatora, slovenachkog Rodica, nasheg srpskog Tempa Mishkovica i bratskog grchkog Super Vera. Ja biram ovaj poslednji.
P.S. Chiji je Metro?
Mogu samo da primetim da hrvatska roba ništa ne valja,a slovenačka ih prati u korak.Đubre.
Imaju i Hrv. i Slo. dobre proizvode.
Meni samo smeta ispranost nasih mozgova da je sve hrv ili slo kvalitetnije.
A u pitanju je samo marketing koji su slovenci prvi poceli da uvode davnih davnih godina..........
Imaju i Hrv. i Slo. dobre proizvode.
Meni samo smeta ispranost nasih mozgova da je sve hrv ili slo kvalitetnije.
A u pitanju je samo marketing koji su slovenci prvi poceli da uvode davnih davnih godina..........
Sumnjam.A i ugostiteljski objekti na moru su im nula.Dobri su samo za paradajz turiste.
svaka od ex Yu drzava ima neke super proizvode..
npr. srpski kiseli kupus je jedinstven u svijetu (za moj ukus), manje vise cijela povrcna zimnica
ili hrvatska Vegeta..
ili slovenska radenska...
Srbija...PLAZMA KEKS
na celom svetu ga nema takvog divnog
da..to je boljka...sve tudje je bolje...to je da covek ne poveruje..naravno da postoje proizvodi koji su bolji...ali bash svi...to nije tacno
fruktalovi sokovi su ok..ali meni su Srbijanka Valjevo bili bolji..te sam i kupovala...
svaka od ex Yu drzava ima neke super proizvode..
npr. srpski kiseli kupus je jedinstven u svijetu (za moj ukus), manje vise cijela povrcna zimnica
ili hrvatska Vegeta..
ili slovenska radenska...
Poseti malo ''zaostale'' islamske zemlje Mediterana da vidiš kakvi su im hoteli.Obrati malo pažnju i na cene.ah evo misaonog, dubokoumno...po obicaju..![]()
ne znam za vegetu ali ja sam pre za vrnjce jer ko pije tri srca..........![]()
Sto se tice hrane kupujem domace..Prosto nasa hrana je bez lazne skromnosti najkvalitetnija..Sto rece Jacob u uvodnom postu,ne razumem da ova drzava uvozi krompir ,dok nasi seljaci svoj bacaju svinjama..Imamo li mi ikakav plan i program za ekonomiju,poljoprivredu,industriju..za bilo sta?![]()